Έχασε στο φιλικό η ΑΕΛ

Την ήττα με 2-1 από τα Τρίκαλα γνώρισαν οι «ρεζέρβες» της ΑΕΛ, σε φιλικό αγώνα. Με τη φανέλα της ομάδας της Λάρισας αγωνίστηκε και ο 25χρονος Κροάτης δεξιός οπισθοφύλακας, Τόνι Γκόριπετς.

Ο τεχνικός των «βυσσινί», Σωτήρης Αντωνίου, θα αποφανθεί ως προς τη σχετική εισήγησή του στη διοίκηση για τον συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος προπονείται τις τελευταίες
ημέρες με την ΑΕΛ. Ο Γκόριπετς πέρυσι αγωνίστηκε στην Σάντα Κλάρα (Α’ Πορτογαλίας) δανεικός από την Σετουμπάλ, η οποία αποφάσισε να τον αποδεσμεύσει, ενώ έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Άστρα, η Λοκομοτίβ Ζαγκρεμπ και η Σεσβέτε.

Στο αγωνιστικό μέρος, η ΑΕΛ προηγήθηκε στο 4' με τον Νούνιτς. Στο δεύτερο μέρος, όμως τα Τρίκαλα ισοφάρισαν με τον Συμελίδη στο 53', ενώ στο 55' ο Μακρίδης με σουτ νίκησε τον νεαρό Σουλούκο.

Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Γκότοβος, Θεολόγου, Τσιάρας, Μακρίδης, Τσιμίκας, Συμελίδης, Γιούκαρης, Ράντι.

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Γκέκας, Καρανίκας, Γκοΐκοβιτς, Μπάλλας, Χαλάτσης, Μπάμης, Ρόνι Μάρκος, Γκόριπετς, Φρίουι, Νούνιτς, Λεοζίνιο.

Αγωνίστηκαν και οι: Σουλούκος, Πινακάς, Χοτζάλι, Νούσιος.
Keywords
Τυχαία Θέματα