Έχασε η Παρί με ανατροπή!

Σπουδαία νίκηπέτυχε η Λιόν κόντρα στη Παρί υποχρεώνοντας την ομάδα του Τόμας Τούχελ στηνπρώτη φετινή της ήττα.Ο Ντι Μαρία έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους,Ντεμπελέ και Φεκίρ με πέναλτι υπέγραψαν την ανατροπή.

Η Λιόνδιατηρήθηκε στην 3η θέση που οδηγεί στο champions league και μείωσε την διαφορά από τη 2ηΛιλ στους τρεις βαθμούς.Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι αδικούνται από το σκορκαθώς θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα γκολ

όμως είχαν την ατυχία να πέσουνπάνω σε ένα εκπληκτικό Αρεολά που είχε απάντηση σε όλες τις προσπάθειες τους.

Ο Ντι Μαρία πήρετην ασίστ από τον Ντράξλερ και έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους όμως η συνέχεια άνηκε στη Λιόν. Έξι ευκαιρίεςέχασε και με την 7η βρήκε δίχτυα με τον Αρεολά από ωραίος να γίνεταιμοιραίος με την κακή του έξοδο στη σέντρα του Ντουμπουά που αξιοποίησε οΝτεμπελέ και ισοφάρισε σε 1-1.

Προς το τέλος τουημιχρόνου η Παρί εμφανίστηκε ξανά στο γήπεδο με τον Ντι Μαρία να χάνει μοναδική ευκαιρία για το1-2 καθώς ο Ντεναγέρ έδιωξε με το κεφάλι πριν περάσει τη γραμμή και ο Καβάνιδεν κατάφερε να πλασάρει σωστά τον Λόπες ένα λεπτό αργότερα.

Το 2ομέρος ξεκίνησε ιδανικά για τη Λιόν που κέρδισε πέναλτι με τον Ντεμπελέ ναανατρέπεται από τιον Τιάγκο Σίλβα και τον Φεκίρ να κάνει την ανατροπή για το 2-1.

Στην συνέχεια ηΠαρί έχασε πολλές ευκαιρίες και έψαξε την ισοφάριση αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώςέπεσε πάνω σε ένα καταπληκτικό Λόπες που κράτησε με τις επεμβάσεις του το 2-1που ήταν και το τελικό σκορ.

ΛΙΟΝ(Ζενεσιό):Λόπες,Μεντί,Ντουμπουά,Ντεναγέρ,Μαρσέλο,
Ν’Ντομπελέ,Αουάρ(Τουσάρ),Ντεπάι,Τραορέ(Κορνέ),Ντεμπελέ,Φεκίρ

ΠΣΖ(Τούχελ):Αρεολά,Κέρερ,Σίλβα,Κιμπέμπε(Παρέδες),Άλβες,Μπερνάτ(Ντιαμπί),
Μαρκίνιος,Ντράξλερ,ΝτιΜαρία,Μ’Μπαπέ,Καβάνι(Τσούπο-Μότινγκ)


Keywords
Τυχαία Θέματα