Έχασε, δεν χάθηκε (video)

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε στα ίσια απέναντι στην κάτοχο του Τσάμπιονς Λιγκ, Τενερίφη, γνωρίζοντας μεν την ήττα με 93-79 στα Κανάρια Νησιά αλλά μένοντας μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο δικέφαλος ισοβαθμεί με Ελάν Σαλόν και Βέντσπιλς στο 5-7 στον 2ο όμιλο, με μία από τις τρεις ομάδες να συνεχίζει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τη Νεπτούνας την επόμενη αγωνιστική και στη συνέχεια δοκιμάζονται εκτός έδρας με τη Βέντσπιλς, με τις δύο νίκες σε αυτά τα ματς να είναι πολύ πιθανό να τους δώσουν
το εισιτήριο για τη συνέχεια.

Οι παίκτες του Παπαθεοδώρου μπήκαν συγκεντρωμένοι στο ματς και με καλή άμυνα κράτησαν χαμηλά τους γηπεδούχους (16-15) ωστόσο οι 30 πόντοι της Τενερίφης στο δεύτερο δεκάλεπτο, διαμόρφωσε το 46-39 της ανάπαυλας. Η ομάδα των Κατσικάρη, Βασιλειάδη έλεγξε το ρυθμό στο δεύτερο μέρος, έφτασε να προηγείται μέχρι και με 18 πόντους (85-67) με τον ΠΑΟΚ τελικά να ηττάται με το "τιμητικό" 93-79.

Γκος (15π) και Χαραλαμπόπουλος (14π) ήταν οι πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ, ενώ για την Τενερίφη που ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου με τη Λούντβιγκσμπουργκ (10-2), ο Άλεν είχε 19 πόντους και 11 ριμπάουντ και ο Πονίτκα 16 πόντους.
Keywords
Τυχαία Θέματα