Εμπαπέ: «Δεν με ενδιαφέρει η Χρυσή Μπάλα, θέλω το Μουντιάλ»

«Ζούμε στιγμές που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε» δήλωσε στο γαλλικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο. «Αποτελεί όνειρο ζωής, δεν έχω λέξεις. Ακόμη και στα πιο τρελά μου όνειρα, δεν μπορούσα να το φανταστώ. Μας μένει ακόμη ένα βήμα. Όλοι είμαστε μαζί, η Γαλλία μας έχει αγκαλιάσει. Όταν δουλεύεις σκληρά, κάποια στιγμή θα λάβεις την ανταμοιβή σου. Αδιαφορώ για τη Χρυσή Μπάλα, θέλω το Παγκόσμιο Κύπελλο» είπε περιχαρής ο άσος της Παρί Σεν
Ζερμέν.

Την τιμητική του είχε ο «χρυσός» σκόρερ των Γάλλων, Σαμουέλ Ουμτιτί. «Παίξαμε όλοι μαζί, πήραμε την πρόκριση όλοι μαζί, στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκαν 11 σκυλιά, όπως και τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο. Συνήθως στις στατικές φάσεις, μένω στο κέντρο, αλλά στα τελευταία ματς αποφάσισα να ανεβαίνω και να περιμένω είτε στο πρώτο είτε στο δεύτερο δοκάρι. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον τίτλο» επεσήμανε ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα.

Ο Ολιβιέ Ζιρού χαρακτήρισε την πρόκριση στον τελικό ενός Μουντιάλ, «παιδικό όνειρο». «Απομένει ακόμη ένα παιχνίδι. Ακόμη θυμάμαι τις στιγμές του 1998, μακάρι να μπορέσουμε να μοιραστούμε τη χαρά μας με όλους τους Γάλλους. Σε ότι με αφορά προσωπικά, πάντα κάτι μου λείπει για να σκοράρω. Διατηρώ την ελπίδα μου, ελπίζω να βρω δίχτυα στον τελικό! Είμαστε στον έβδομο ουρανό, ελπίζουμε να παραμείνουμε εκεί» δήλωσε στο TF1, ο Γάλλος επιθετικός.
Keywords
Τυχαία Θέματα