Ε3 2019: Η Marvel απαντά για την απουσία του Hawkeye

Τελικά μάλλον θα τον έχουμε.

Ο Creative Director της Marvel Games, Bill Rossman μίλησε σχετικά με το μέλλον του Hawkeye στο επερχόμενο παιχνίδι των Avengers.

Ο Rossman λοιπόν τόνισε ότι άκουσαν τις αντιδράσεις των παικτών για τους χαρακτήρες που δεν βρίσκονται

στο trailer.

"Αγαπάμε όλους τους χαρακτήρες. Αγαπάμε τον Hawekeye" είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας μάλιστα "Αυτό που μπορώ να πω μέχρι στιγμής, είναι να μείνετε συντονισμένοι, εσείς που πιστεύετε πραγματικά."

Δεν μπορούμε να πούμε ότι αποκάλυψε και πολλά το σχόλιο αυτό αλλά ενδεχομένως ο Hawkeye να παίζει ρόλο κακού στο παιχνίδι, όπως πολλές φήμες τον θέλουν, κάτι που έκανε και στο πρώτο Avengers όταν ο Loki του έλεγχε το μυαλό. Δεν αποκλείεται βέβαια και η πιθανότητα οι developers απλά να μην ήθελαν να τον βάλουν στους βασικούς και τώρα προσπαθούν να το καλύψουν, δεδομένης της αντίδρασης των παικτών.

Στο πάνελ του παιχνιδιού στην Ε3 αναφέρθηκε ότι το παιχνίδι θα επεκτείνετε με τον χρόνο, ενώ θα προστίθενται και νέοι χαρακτήρες. Βέβαια δεν είχαμε περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιοι χαρακτήρες να προστεθούν αλλά ενδεχομένως ο Hawkeye να είναι ένας από αυτούς.

Το παιχνίδι πάντως μας έφερε πολύ σημαντικά νέα. Ένα από αυτά ήταν και η νύξη για πιθανό crossover με το Marvel's Spider-Man του PS4. Το Avengers πάντως, σε αντίθεση με το Spider-Man, θα έρθει σε PS4, Xbox One, PC κα Stadia στις 15 Μαΐου του 2020.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

IGN Greece E3 2019: Αποκαλύφθηκε το Watch Dogs: Legion και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Ε3 2019: Αποκαλύφθηκαν φωτογραφίες από το Call of Duty: Modern Warfare E3 2019: Η Nintendo ανακοίνωσε πως δουλεύει πάνω σε online co-op για το Super Mario Maker 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα