Δύσκολος αγωνιστικός χώρος... δίκαιο αποτέλεσμα (video)

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Άρη! Ισορροπημένο και δυναμικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που είχαν από δύο καλές φάσεις για να σκοράρουν!

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Η ΑΕΛ άρχισε το παιχνίδι με σχηματισμό 4-1-4-1. Στην εστία ο Κρίστινσον! Η άμυνα από δεξιά προς αριστερά Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Γιακιμόφσκι! Αμυντικός μέσος ο Φατιόν! Μπροστά του οι Ντέλετιτς, Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν και στην επίθεση ο Νούνιτς!

Ο Άρης σε 4-2-3-1! Τερματοφύλακας ο Κουέστα! Η άμυνα απαρτίζεται από τους Κωνσταντινίδη, Δεληζήση, Βέλεθ και Βαλεριάνο! Κεντρικοί μέσοι οι Μπάσα και Ματίγια! Οι Γκαρσία, Μαρτίνες και Κόρχουτ πίσω από τον Ντιγκινι που ειναι στην κορυφή της επίθεσης!

Πως να παίξεις μπάλα σε αυτό το γήπεδο!!

Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων προσπάθησαν ηρωικά να παίξουν ποδόσφαιρο στον τραγικό αγωνιστικό χώρο της AEL FC Arena! Η ΑΕΛ μπήκε με περισσότερη διάθεση αλλά δεν έκανε κάτι σπουδαίο. Οι τεχνίτες παίκτες του Άρη είχαν μεγάλο πρόβλημα στην κατοχή μπάλας. Στο 27ο λεπτό έγιναν οι μοναδικές φάσεις του πρώτου ημιχρόνου που ανησύχησαν τους δύο τερματοφύλακες.

Αρχικά ο Μπαργκάν έπιασε δύσκολη κεφαλιά και ο Κουέστα εντυπωσιακά απέκρουσε την μπάλα! Οι παίκτες του Άρη βγήκαν γρήγορα στην κόντρα. Με κάθετη μπαλιά ο Ντιγκινί βγήκε τετ-α-τετ, νίκησε τον Κρίστινσον αλλά στην γραμμή ο Σεσέροβιτς έσωσε την ΑΕΛ. Το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο καθώς από εκεί και πέρα κυριάρχησε η δύναμη και όχι το καλό ποδόσφαιρο!

Μια από τα ίδια στο δεύτερο ημίχρονο

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν με δυσκολία να φτιάξουν φάσεις. Τα σκληρά μαρκαρίσματα πολλά όπως και οι κίτρινες κάρτες! Όπως και στο πρώτο ημίχρονο έφτιαξαν από μια καλή φάση!

Στο 69ο λεπτό ο Μιλοσάβλιεβιτς, μόνος στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε την μπάλα στην κάθετη δοκό του Κουέστα στην σπουδαιότερη ευκαιρία του ματς. Ο Άρης απάντησε με την δική του μεγάλη φάση! Με κεφαλιά του Ντιγκινί ο Κρίστινσον αναγκάστηκε να κάνει την επέμβαση του αγώνα για να κρατήσει το μηδέν!

Το ματς έληξε χωρίς γκολ και ήταν μόλις το ένατο 0-0 στο πρωτάθλημα. Τρία από αυτά στην Λάρισα σε ένα γήπεδο όπου δύσκολα μπορεί να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο!

Πρώτη ισοπαλία του Άρη εκτός έδρας φέτος. Η ΑΕΛ παρέμεινε αήττητη εντός έδρας για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι! Ο Άρης παραμένει αήττητος στα τελευταία εννέα παιχνίδια με την ΑΕΛ εντός και εκτός έδρας αλλά δεν έχει νίκη στην Λάρισα από τον Δεκέμβρη του 1990!

ΑΕΛ : Κρίστινσον - Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Γιακιμόφσκι - Φατιόν - Μπαργκάν (68' Σικάβκα), Σεσέροβιτς (80' Ακόστα), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς - Νούνιτς (88' Πίτι)

Άρης : Κουέστα - Κωνσταντινίδης (33' Τζανακάκης), Δεληζήσης, Βέλεθ (46' Ιντζόγλου), Βαλεριάνος - Μπάσα, Ματίγια - Γκαρσία, Μαρτίνεθ, Κόρχουτ (83' Παυλίδης) - Ντιγκινί
Keywords
Τυχαία Θέματα