Δύσκολοι καιροί για βασιλιάδες: Ο “κακός γιος” Κάρολος τρέμει την 9η Νοεμβρίου – “Απεχθής” και “απόλυτη ντροπή”

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας που ξεκίνησαν από την τηλεοπτική σειρά “The Crown” και συνεχίζονται με την πέμπτη σεζόν της.

Η σειρά που βασίζεται στη ζωή των μελών της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας σημειώνει τεράστια επιτυχία στο Netflix, με τους χρήστες να “καταβροχθίζουν” κάθε νέα σεζόν της.

Ωστόσο, αυτή η σειρά μόνο προβλήματα προκαλεί για το παλάτι, αφού “σκαλίζει” και φέρνει στην επιφάνεια σκοτεινές στιγμές της.

Ειδικά η πέμπτη σεζόν, έρχεται να ταράξει τα νερά της μοναρχίας λίγους μήνες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σε αυτή τη σεζόν, παρουσιάζεται η σκοτεινή πλευρά του Κάρολου, ο οποίος φέρεται να μην υπήρξε ο ιδανικός γιος.

Σύμφωνα με αναφορές, η πέμπτη σεζόν του The Crown θα περιλαμβάνει σκηνές που απεικονίζουν τον Βασιλιά, ο οποίος ήταν τότε Πρίγκιπας της Ουαλίας, να σχεδιάζει να εκδιώξει τη μητέρα του.

Ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να έχει μιλήσει πολύ άσχημα στη μητέρα του. Στην εν λόγω σκηνή ο πρίγκιπας Κάρολος μαλώνει με την βασίλισσα Ελισάβετ και της λέει ότι πρέπει να “μπει στη φυλακή” επειδή είναι κακή μητέρα…

Οι βασιλικοί υποστηρικτές τονίζουν ότι οι σκηνές που θα παρουσιαστούν στην πέμπτη σεζόν θα είναι “επιζήμια και κακόβουλη μυθοπλασία” με στόχο να πληγώσει τους royals.

Μάλιστα, την χαρακτηρίζουν “απεχθή” και “απόλυτη ντροπή”, “γεμάτη με ψέματα και μισές αλήθειες τυλιγμένες σε δαντέλα και βελούδο”.

Έχουν ξεπεράσει τα όρια ή η αλήθεια πονάει;

Από τότε που κυκλοφόρησε η πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς “The Crown” οι σχέσεις του Netflix και του Παλατιού είναι τεταμένες και εκτός από την “κακή σχέση” του Κάρολου με τη μητέρα του και η αγένεια απέναντί της, η νέα σεζόν θα παρουσιάσει τις τελευταίες ώρες της πριγκίπισσας Νταϊάνα πριν από τον τραγικό θάνατό της στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997.

Όπως αναφέρει η Sun, τα μέλη του συνεργείου της σειράς έχουν εκφράσει τον προβληματισμό τους για τον τρόπο που εμφανίζονται τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο της Νταϊάνα. Ένας από αυτούς φέρεται να λέει: “Νιώθω ότι ξεπεράστηκαν κάποια όρια”.

Αν και το Netflix επιμένει ότι δεν θα ασχοληθεί με το “ευαίσθητο θέμα” των συνθηκών κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η Νταϊάνα, μια ανώνυμη πηγή σχολίασε στη “Sun” ότι “είναι ιδιαίτερα αμήχανο το γεγονός ότι επιστρέφει στο Παρίσι και μετατρέπει σε δράμα τις τελευταίες ημέρες και ώρες της Νταϊάνα”.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο βιογράφος της βασιλικής οικογένειας William Shawcross δημοσίευσε μια επιστολή στην “Daily Telegraph” όπου κατηγορεί τον δημιουργό του “The Crown”, Peter Morgan, για μια στοχευμένη καμπάνια μίσους με στόχο του να “καταστρέψει το θεσμό της μοναρχίας με ψέματα”.

Η απάντηση του The Crown

Μετά την κριτική, μια εκπρόσωπος του The Crown είπε:

“Το Crown ανέκαθεν παρουσιάζονταν ως ένα δράμα βασισμένο σε ιστορικά γεγονότα.

“Η πέμπτη σεζόν είναι μια φανταστική δραματοποίηση, που υποθέτει τι θα μπορούσε να έχει συμβεί πίσω από κλειστές πόρτες κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής δεκαετίας για τη βασιλική οικογένεια – μια δεκαετία που έχει ήδη εξεταστεί και τεκμηριωθεί καλά από δημοσιογράφους, βιογράφους και ιστορικούς”.

ΠΗΓΗ: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα