Δύσκολο “τρίποντο” για Ρόμα, νίκη με ανατροπή για Λέτσε (hls)

Σε “τροχιά” Champions League η Ρόμα, η οποία επικράτησε 1-0 της Μπολόνια στο “Ολίμπικο”, την ώρα που η συμπολίτισσά της Λάτσιο γνώριζε την ήττα από τη Λέτσε με 2-1 και ανατροπή.

Ρόμα-Μπολόνια 1-0

Ένα γκολ του Λορέντζο Πελεγκρίνι από το σημείο του πέναλτι στο 6ο λεπτό ήταν αρκετό για την Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο να πάρει τη νίκη επί της Μπολόνια με 1-0.

Μια νίκη που φέρνει

τους “τζιαλορόσι” ισόβαθμους με την Λάτσιο στους 30 βαθμούς στην 4η θέση, ενώ η Μπολόνια παρέμεινε στους 19 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Ρόμα: Ρούι Πατρίσιο, Σμόλινγκ, Τσελίκ, Μαντσίνι, Ιμπάνιες, Κριστάντε, Πελεγκρίνι, Τζανιόλο, Ελ Σαραουί, Ντιμπάλα, Ταχίροβιτς.
Μπολόνια: Σκορπούσκι, Σουμαορό, Λυκογιάννης, Πος, Λουκουμί, Μεδέλ, Σοριάνο, Φέργκιουσον, Ντομίνγκες, Αρναούτοβιτς, Ορσολίνι.

Λέτσε-Λάτσιο 2-1

Ακόμα πιο μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται πλέον η Λέτσε, η οποία πέτυχε πολύτιμη νίκη σε βάρος της Λάτσιο με 2-1 στο “Βία ντελ Μάρε” για την 16η αγωνιστική.

Οι “Λατσιάλι” ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον μόνιμο σκόρερ τους, Τσίρο Ιμόμπιλε να κάνει το 0-1 στο 14ο λεπτό. Με το γκολ του Ιταλού επιθετικού οι φιλοξενούμενοι επαναπαύθηκαν και το πλήρωσαν ακριβά, καθώς η Λέτσε στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στην ανατροπή.

Η ισοφάριση ήρθε στο 57ο λεπτό με τον Στρεφέτσα και το νικητήριο γκολ στο 71′ από τον Κολόμπο.

Οι συνθέσεις:

Λέτσε: Φαλκόνε, Ουμτιτί, Μπασιρότο, Ζεντρέι, Γκάλο, Μπλεν, Χιούλμαντ, Μπαντά, Ζοάν, Στρεφέτσα, Κολόμπο.
Λάτσιο: Προβεντέλ, Ρομανιόλι, Μάρουτσιτς, Κασάλε, Λατσάρι, Τζακάνι, Κατάλντι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μπάσιτς, Πέδρο, Ιμόμπιλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα