Δυσκολεύει του Σίλβα


Ο Ίσμαελ Σίλβα φαινόταν πως θα είναι η πρώτη μεταγραφική ενίσχυση της φετινής περιόδου για τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως προσδοκούσαν οι άνθρωποι της ομάδας χωρίς η συγκεκριμένη εξελιξη ν’ αποτελεί δική τους ευθύνη.

Την αρχική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή διαδέχτηκε η αντίστοιχη με την ομάδα του, την Αχμέτ Γκρόζνι. Όταν όμως επανήλθαν στις – θεωρητικά - τελικές συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του 24χρονου βραζιλιάνου
χαφ διαπίστωσαν πως η στάση από την απέναντι .... όχθη έχει αλλάξει. Οι απαιτήσεις σε οικονομικό επίπεδο αίφνης παρουσίασαν αυξητική τάση, «παιχνίδι» το οποίο – καιρό τώρα – οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» δεν ακολουθούν. Οι όποιες προσπάθειες έγιναν τόσο από την πλευρά του ΠΑΟΚ, όσο κι από αυτήν της ομάδας του Σίλβα – ως τώρα – δεν απέδωσαν καρπούς.

Κι απομένει να φανεί αν και τί μπορεί ν’ αλλάξει στις επόμενες ώρες ή το συγκεκριμένο κεφάλαιο θ’ αποτελέσει παρελθόν πριν καν αποτελέσει ... παρόν. Εναλλακτικές σαφώς και υπάρχουν, απλώς πλέον ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει.
Keywords
Τυχαία Θέματα