Δυσκολεύει του Κόντε, προβάλλει φαβορί ο Σολάρι!

Τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης, θεωρούν σίγουρη την πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε, αναφέροντας μάλιστα ότι μπορεί να ανακοινωθεί ακόμη και τη Δευτέρα. Νεότερες πάντως πληροφορίες από την Ισπανία (Mundo Deportivo και AS) αναφέρουν ότι ο Σολάρι προβάλλει ως φαβορί για να αντικαταστήσει τον Λοοπετέγκι.
Σημειώνεται ότι ο Αργεντινός έχει παρόμοιες ιδέες με αυτές του Ζινεντίν Ζιντάν και οι διοικούντες της Ρεάλ σκέφτονται να τον ανεβάσουν από την 2η ομάδα και να πάρει το χρίσμα του 1ου
προπονητή.

Η Mundo Deportivo εν τω μεταξύ, ισχυρίζεται ότι οι διαπραγματεύσεις με το πρώην αφεντικό της Τσέλσι, αποδεικνύονται πιο δύσκολες από το αναμενόμενο και ότι ο Σολάρι θα μπορούσε να οδηγήσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, τουλάχιστον στα 4 ματς που ακολουθούν μέχρι την διακοπή.
Τέλος, η AS αναφέρει ότι ο Κόντε απαιτεί «μακρά σύμβαση» με την Ρεάλ, καθώς και «την εγγύηση ότι μπορεί να εργαστεί, χωρίς καμία παρέμβας, γιατί έχει πολλά να κάνει» όπως είπε.

Ο Σαντιάγο Σολάρι, έπαιξε 5 χρόνια στην Ρεάλ, κερδίζοντας συνολικά 7 τρόπαια, μεταξύ αυτών το Τσάμπιονς Λιγκ, την περίοδο 2001-02. Από το 2013 έως το 2016 ήταν στα τμήματα υποδομής των Μαδριλένων και από το 2016 είναι προπονητής στην 2η ομάδα της Ρεάλ.
Keywords
Τυχαία Θέματα