Δυσφορία από τους απλήρωτους διαιτητές

Αιχμές κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αφήνουν οι Έλληνες διαιτητές, για την καθυστέρηση που υπάρχει στην καταβολή των χρημάτων που τους οφείλονται από τους αγώνες του εφετινού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, η ΕΠΟ κρατάει τα χρήματα που προορίζονται για αυτούς στα ταμεία της, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Όπως τονίζουν, δεν έχει εισπράξει χρήματα για τους εφετινούς αγώνες πρωταθλήματος, ενώ ορισμένοι από αυτούς δεν έχουν πάρει και χρήματα από περσινούς αγώνες ξένων πρωταθλημάτων, στα οποία
είχαν κληθεί να σφυρίξουν αγώνες.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ήδη έχει ενημερωθεί ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, ο οποίος έχει στείλει το θέμα την παγκόσμια ομοσπονδία, η οποία με τη σειρά της θα πιέσει την ΕΠΟ, ώστε να καταβάλει τα χρήματα στους λογαριασμούς των διαιτητών. Οι ομάδες από την πλευρά τους υποστηρίζουν πως έχουν καταθέσει τα χρήματα στον σχετικό λογαριασμό της ομοσπονδίας και πως είναι δική της ευθύνη, η μεταφορά τους στους λογαριασμούς των διαιτητών.

Ένας από τους διαιτητές της μεγάλης κατηγορίας, φέρεται να τόνισε στην εφημερίδα “Live Sport”: “Το μόνο σίγουρο είναι ότι μας κοροϊδεύουν. Κάθε διαιτητής έχει λαμβάνειν, κατά μέσο όρο 6.000-7.000 ευρώ και θα κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Μετά θα αποφασίσουμε αν θα αντιδράσουμε και πως θα διεκδικήσουμε τα χρήματά μας. Η υπομονή μας εξαντλείται”.
Keywords
Τυχαία Θέματα