Δύο στην τελική ευθεία

Όπως στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της, η ΑΕΚ "φώναξε" ότι χρειάζεται άμεσα μεταγραφές. Όχι όμως κινήσεις για το "θεαθήναι", αλλά μεταγραφές που θα μπορούν να ενσωματωθούν στο σύνολο και να κάνουν τη διαφορά. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Ένωση να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός μέσου κι ενός σέντερ φορ, δίχως αυτό να σημαίνει ότι ο εξτρέμ μένει πίσω. Οι άμεσες κινήσεις
όμως στις δύο πρώτες θέσεις φαίνεται ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελούν προετεραιότητα.

Ένας απ' αυτούς που έχει επανέλθει στο προσκήνιο για τον Δικέφαλο είναι ο Άλεφ της Μπράγκα, με τους Κιτρινόμαυρους να τον έχουν ξανά ψηλά στη λίστα τους. Ο 23χρονος μέσος ναι μεν συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της πορτογαλικής ομάδας, αλλά οι υπεύθυνοι της οποίας είναι πλέον διατεθειμένοι να συζητήσουν την παραχώρησή του. Ο Άλεφ Ντος Σάντος Σαλντάνια, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αποτελεί έναν παίκτη που αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ και μόνο απαρατήρητη δεν περνά η περίπτωσή του.

Δεν είναι όμως ο μοναδικός που εξετάζουν για τη μεσαία γραμμή, αφού στην Ιταλία όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τον Γιάγιαλο της Παλέρμο. Ο Ρόμπιν Λουντ παραμένει πάντα μια λύση για τον Ουζουνίδη, αφού γνωρίζονται καλά και ο Έλληνας τεχνικός ξέρει τι μπορεί να πάρει απ' τον Φινλανδό, αλλά ο προπονητής της ΑΕΚ τσεκάρει κι άλλες περιπτώσεις.

Σε ότι αφορά στον επιθετικό, είναι πολύ πιθανό ακόμα και να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση της Ένωσης, αφού οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει προχωρήσει τις συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας. Όπως και να ΄χει οι μεταγραφικές εξελίξεις αναμένονται να είναι άμεσες για την ενίσχυση του ρόστερ της ΑΕΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα