Δύο στα δύο για την Βόλφσμπουργκ

Πέντε ματς στην Μπουντεσλίγκα και δίχτυα βρήκαν και οιδέκα ομάδες που αγωνίστηκαν! Τρεις πήραν τρίποντο και οι δύο από αυτές μεανατροπή! Στο ματς της ημέρας η Βόλφσμπουργκ νίκησε στο Λεβερκούζεν 3-1 και ηΧόφενχαϊμ επικράτησε της Φράιμπουργκ με 2-1!

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 1-3

Δύο ματς για την ομάδα του Χάικο Χέρλιχ φέτος μεισάριθμες ήττες! Μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Γκλάντμπαχ έχασε από την Βόλφσμπουργκστην ΜπαγιΑρένα αν και προηγήθηκε με τον Μπέιλι (24’). Ακολούθησαν πολλά ατομικάαμυντικά λάθη και μια φυσιολογική ήττα. Αυτογκόλ του Έζτσαν

(37’) και γκολ τωνΒέγκχορστ (55’) και Στέφεν (60’) έγραψαν το τελικό 1-3! Η Βόλφσμπουργκ έκανε τοδύο στα δύο!

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 2-1

Το πρώτο ημίχρονο ήταν τραγικό για την Χόφενχαϊμ. Στοέκτο λεπτό δεν μέτρησε γκολ λόγω VAR, στο 19ο λεπτό έχασε τον βασικό στόπερΜπιτσάκτσιτς λόγω τραυματισμού, στο 36ο λεπτό δέχτηκε γκολ από τονΧάιντς και στο 44ο λεπτό έχασε ακόμη έναν βασικό στόπερ τον Άνταμςλόγω τραυματισμού. Πήγε στα αποδυτήρια, ηρέμησε, πήρε οδηγίες από τον κόουτςΝάγκελσμαν, βγήκε και γύρισε το ματς δίκαια με δύο γκολ του Σάλαϊ (50’, 63’).

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1-1

Η Άουγκσμπουργκ έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για νασφραγίσει την νίκη απέναντι στην Γκλάντμπαχ! Προηγήθηκε γρήγορα με γκολ τουΓκρεγκόριτς (12’) και από εκεί και πέρασα έχασε πολλές ευκαιρίες. Στο ημίχρονοοι φιλοξενούμενοι έριξαν στην μάχη τον Πλεά αντί του Ραφαέλ και το νέοαπόκτημα, πέτυχε το πρώτο του γκολ για τα “πουλάρια” στο 68ο λεπτόγια να δώσει τον βαθμό στην ομάδα του Ντίτερ Χέκινγκ!

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΜΑΪΝΤΣ 1-1

Πρώτος βαθμός στην Μπουντεσλίγκα για την Νυρεμβέργη ηοποία φέτος επέστρεψε στην κατηγορία. Δυνατή στις στατικές φάσεις ισοφάρισε μετον Ισάκ (48’) το γκολ που είχε δώσει το προβάδισμα στην Μάιντς με σκόρερ τονΜατέτα (25’). Η νεανική Μάιντς πάντως παραμένει αήττητη μετά από δύο ματς.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. 1-2

Στην Φρανκφούρτη έγινε χαμός! Ο βασικός στόπερ τωνγηπεδούχων Σαλσέδο τραυματίστηκε στο 11ο λεπτό! Η Βέρντερ προηγήθηκεμε την βοήθεια στο VAR στο 23ο λεπτό με τον Οσάκο. Στο 32ολεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα με την αποβολή του Βίλεμς! Στο 49ολεπτό η Βέρντερ υπέπεσε σε πέναλτι και έχασε τον βασικό τερματοφύλακα Παβλένκαλόγω τραυματισμού. Ο 18χρονος Πλόγκμαν δέχτηκε το γκολ από την εκτέλεση τουΑλέρ (54’). Στο 83ο λεπτό μπήκε στο γήπεδο ο Ρασίκα για την Βρέμηκαι με εκτέλεση φάουλ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε την νίκη στηνΒέρντερ!


Keywords
Τυχαία Θέματα