Δύο στα δύο για την Πλζεν (video)

Το τελικό 2-1 στην έδρα της Λίμπερετς ήταν δίκαιο και αρκετά δύσκολο! Η Πλζεν έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα γιατί ήταν πιο αποτελεσματική.

Στο δέκατο λεπτό η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League έχασε τον βασικό αμυντικό Ρέζνικ με τραυματισμό.

Από την αρχή του αγώνα η ομάδα του Πάβελ Βρμπα, σε σχηματισμό 4-2-3-1, είχε την κατοχή της
μπάλας στο παιχνίδι αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την σκληρή άμυνα της Λίμπερετς.

Η Πλζεν έχασε και έναν σημαντικό παίκτη καθώς λόγω τραυματισμού αποχώρησε ο δεξιός μπακ Ρέζνικ από το παιχνίδι μόλις στο 10ο λεπτό!

Οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με τον Πάζλερ να φεύγει στην πλάτη της άμυνας αλλά να μην μπορεί να νικήσει στο τετ-α-τετ τον τερματοφύλακα Κοζάτσικ της Πλζεν. Η ομάδα του Βρμπα δεν έφτιαξε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο!

Στο δεύτερο το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Πλζεν είχε την κατοχή και ευτήχησε στην πρώτη ευκαιρία να προηγηθεί.

Από σέντρα του Χάβελ ο Περνίτσα πετάχτηκε στην περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 0-1 στο 58ο λεπτό!

Η Λίμπερετς έφτιαξε άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά δεν σκόραρε. Τακουνάκι του Μούσα στην μικρή περιοχή σταμάτησε ο Κοζάτσικ δύσκολα!

Στο 63ο λεπτό και πάλι οι γηπεδούχοι έβγαλαν παίκτη σε θέση τετ-α-τετ, τον Μάρα αλλά άργησε απελπιστικά και τον σταμάτησε ο Περνίτσα.

Από στατική φάση η Πλζεν βρήκε δεύτερο γκολ. Στο 71ο λεπτό μετά από σέντρα ο δραστήριος Περνίτσα κατέβασε την μπάλα και με ωραίο πλασέ ο Κόπιτς έκανε το 0-2!

Η Λίμπερετς δεν τα παράτησε και μείωσε στο 81ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με στατική φάση. Από φάουλ του Νεσίτσκι ο Μούσα πιο ψηλά από όλους με κεφαλιά μείωσε σε 1-2.

Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο γέμισαν πολλές φορές την μπάλα στην περιοχή της Πλζεν αλλά η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League κράτησε το τρίποντο!

ΠΛΖΕΝ : Χρούσκα - Ρέζνικ (10' Χάβελ), Περνίτσα, Μπράμπετς, Χλούσεκ - Χροσόβσκι, Τσερμάκ (87' Μιχάλικ) - Καγιάμπα, Κόπιτς, Κάλβαχ - Κρμεντσίκ (81' Χόρι)
Keywords
Τυχαία Θέματα