Δυο παρολί από τον Καθηγητή με αγώνες από τα προκριματικά του ΤΣΟΥ – ΛΟΥ

Μπαρμπαδάκια καλημέρα

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της ερευνητικής ομάδας του Καθηγητή στο μέγαρο της οδού Αχαρνών, με την παρουσία στελεχών από ολόκληρη την επικράτεια.

Η συνεδρίαση ήταν θυελλώδης, καθώς υπήρξαν αρκετές διαφωνίες από την ανανεωτική πτέρυγα για τις τελικές επιλογές.

Λύση έδωσε όπως πάντα ο Προφεσόρ, ο οποίος με διπλωματία και αποφασιστικότητα, κατάφερε να μειώσει τις εντάσεις και να επιβάλει το δικό του τρόπο σκέψης.

Ακολούθησε ονομαστική ψηφοφορία

και εκεί με ψήφους 123-45 (12 λευκά – 4 παρών – 2 άκυρα), πέρασαν οι προβλέψεις των συντηρητικών.

Αμέσως μετά κλήθηκαν στην αίθουσα επιχειρήσεων σερβιτόροι από γνωστό καφενείο, προκειμένου να πάρουν παραγγελίες, (καφέδες, τυρόπιτες, σάμαλι, τοστ).

Το τελετουργικό ολοκληρώθηκε πριν λίγο με την ανακοίνωση των προτάσεων στο αμφιθέατρο του μεγάρου, από τον φημισμένο τενόρο Περικλή Ανάρμοστο, γιο της αλησμόνητης σοπράνο, Σούλας Κατιφέ – Λέπουρα.

Ο τελευταίος στη συνέχεια τραγούδησε με την μελωδική φωνή του παλιές λαικές επιτυχίες (Φεύγω σαν ξένος – Μια στάλα αγάπης, Θα πέσω στα γυαλιά, κλπ).

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Οι κύριες προτάσεις των επιστημόνων πέρασαν από τεχνικό έλεγχο, (κάτι σαν το ΚΤΕΟ) και στη συνέχεια στάλθηκαν με φαξ από την γραμματεία στα μεγαλύτερα ΜΜΕ του πλανήτη.

Μάλιστα, ύστερα από προσωπική παρέμβαση του διευθυντή σπουδών Φώτη Καραμπαστούνη, μαζί με τα προγνωστικά στάλθηκαν στους ξένους και οι ευχές του Αξεπέραστου για καλό καλοκαίρι σε 43 γλώσσες.

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

ΛΟΓΙΚΗ 2ΑΔΑ

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : 2

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ – ΜΑΛΜΕ : 1

2ΑΔΑ ΜΕ ΓΚΟΛ

ΛΕΓΚΙΑ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ : 2-3 ΓΚΟΛ

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ : ΓΚΟΛ – ΓΚΟΛ      

Keywords
Τυχαία Θέματα