Δύο παιχνίδια Sword Art Online θα είναι διαθέσιμα στο Nintendo Switch

Sword Art Online και στο Switch!

Περισσότερα θετικά νέα ανακοινώθηκαν στο φετινό Tokyo Game Show. Σε ένα stage event που έλαβε μέρος στο Τόκιο της Ιαπωνίας, η γνωστή εταιρεία Bandai

Namco ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσουν δύο παιχνίδια της φημισμένης σειράς Sword Art Online για την κονσόλα Nintendo Switch.

To Sword Art Online: Hollow Realization και το Sword Art Online: Fatal Bullet θα είναι διαθέσιμα στους fans της τελευταίας κονσόλας της Nintendo στο μέλλον.

Όπως αναφέρει και η Νintendolife, πρόκειται να δούμε τα Deluxe Edition και Complete Edition για τα παιχνίδια που αναφέραμε νωρίτερα. Παράλληλα η Bandai Namco Entertainment America επιβεβαίωσε την κυκλοφορία των παιχνιδιών στο Switch με ένα ξεχωριστό trailer στο YouTube.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Sword Art Online είναι ένα δημοφιλές manga και σειρά anime που λαμβάνει χώρα στο σύντομο μέλλον.

Εν ολίγοις η ιστορία επικεντρώνεται στην κυκλοφορία ενός ομώνυμου virtual reality MMO παιχνιδιού, που εγκλωβίζει 10.000 παίκτες στον ψηφιακό του κόσμο και δεν τους επιτρέπει να αποσυνδεθούν. Για να απελευθερωθούν, οι παίκτες πρέπει να νικήσουν όλα τα επίπεδα του παιχνιδιού με μεγάλη προσοχή καθώς αν αποτύχουν θα χάσουν τη ζωή τους στον αληθινό κόσμο.

Εδώ μπορείτε να δείτε τα κουτιά των παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσουν στο Switch.

Ο Χρήστος είναι ένας παθιασμένος gamer και λάτρης της μουσικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του με σήματα καπνού και e-mail.

IGN GreeceSilent Night: A Ghost Story for Christmas - Teaser TrailerPokemon GO: ένα νέο Pokemon που κανείς δεν μπορεί να πιάσει εμφανίζεται παγκοσμίωςWWE 2K19 - MyCAREER Trailer (INTL)

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα