Δύο επιστροφές και τρεις απουσίες

Δύο σημαντικές επιστροφέςστα χέρια του Μιχάλη Γρηγορίου ενόψειτου αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τονΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Ο Φιόριν Ντουρμισάιπροπονήθηκε την Πέμπτη για δεύτερη συνεχόμενη φοράσε φουλ ρυθμούς δίχως να αισθανθείενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ και ο ΣαμέντΓεσίλ έβγαλε ένα σημαντικό μέρος τηςπροπόνησης, δηλώνοντας και αυτός παρών(έστω και για περιορισμένο χρόνο) γιατο Κυριακάτικο ματς.

Από εκεί και έπειτα,ο Μανώλης Σιώπης συνέχισε με ατομικόπρόγραμμα και θεραπεία και δεν υπολογίζεταιγια το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής μέσοςέχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τη θλάσηπου τον ταλαιπώρησε, ωστόσο, για εξαλειφθείπλήρως ο κίνδυνος υποτροπής θα είναιξανά διαθέσιμος στον αγώνα της Λεωφόρουμε τον Παναθηναϊκό.

Για το ματς με τονΠΑΟΚ, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζειστους Βαγγέλη Οικονόμου (τιμωρήθηκε με3 αγωνιστικές) και Σοτζέι Μασούντ, οιοποίοι είναι σε υποχρεωτική άδεια απότη διοίκηση του Πανιωνίου.

Επίσης, εκτός αποστολής αναμένεται να μείνει και ο Λάζαρος Λάμπρου, ο οποίος είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα