Δύο Έλληνες απέναντι στον Ολυμπιακό

Αποστολή στο Γκνιεβίνο: Άγγελος Στυλιάδης

Μια ομάδα που πρόσφατα απέκτησε έντονο ελληνικό στοιχείο θα αντιμετωπίσει σήμερα ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό παιχνίδι στη διάρκεια της προετοιμασίας του (19:00 Novasports1HD). Οι «ερυθρόλευκοι» θα τεθούν αντιμέτωποι με την 7η του περυσινού πρώταθληματος Πολωνίας Πογκόν Στσέτσιν με τον Πέδρο Μαρτινς να τεστάρει για πρώτη φορά τους παίκτες του απο την ημέρα που ξεκινησε η προετοιμασία.


Αντίθετα για τον σύλλογο απο την Πολωνία στον οποίο αγωνίζονται απο αυτό το καλοκαίρι τόσο ο Μιχάλης Μανιάς όσο και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, θα παίξει για δεύτερη φορά αφού πριν έξι ημέρες έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο τη Βάρτα Πόζναν.

Η Πογκόν δεν εχει καταφέρει να κατακτήσει τρόπαιο στην ιστορία της αν και εχει φτάσει σε τρεις τελικούς του κυπέλλου χάνοντας ομως και τους τρεις στο παρελθόν.

Εφέτος εχει ήδη ενισχυθεί με τέσσερις ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και οι δυο πρώην παίκτες του Αστέρα Τρίπολης. Επίσης έχουν υπογράψει ο Κροάτης τερματοφύλακας Ντάντε Στίπιτσα και ο Αυστριακός κεντρικός αμυντικός Μπένεντικτ Ζεχ.

Δυο φορές στο παρελθόν τερμάτισε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με τελευταία το 2001. Τελευταία φορα που διεκδίκησε το κύπελλο αγωνιζόμενη στον τελικό του θεσμού ήταν το 2010.

Προπονητής της ειναι ο Κοστα Ρούνγιαιτς, γερμανοθρεμένος και με θητεία σε ομάδες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας στη Γερμανία στην προπονητική του διαδρομή.

Η Πογκόν ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της χώρας στις 21 Ιουλίου αντιμετωπίζοντας τη Λέγκια Βαρσοβίας μακριά απο την έδρα της.
Keywords
Τυχαία Θέματα