Δυνατοί Βέλγοι, άφοβοι.. "Φαραώ" στις Βρυξέλλες!

Από τα σημερινά φιλικά προετοιμασίας για το Μουντιάλ. ξεχωρίζει ο αγώνας του Βελγίου με την Αίγυπτο.

Στις Βρυξέλλες οι γηπεδούχοι θέλουν να δείξουν κάτι καλό μετά το 0-0 στο προηγούμενο τεστ κόντρα στην Πορτογαλία. Είναι βέβαιο πως θα αγωνιστούν πιο επιθετικά διεκδικώντας από την αρχή τα.. σκήπτρα της αναμέτρησης.

Οι Αιγύπτιοι δίχως το μεγάλο
του αστέρι, τον Μοχάνεντ Σαλάχ έδειξαν κατά διαστήματα καλά στοιχεία κόντρα στην Κολομβία παίζοντας άφοβα κι επιθετικά!
Αξίζει το ποντάρισμα στα γκολ. Κι αν το Over 2,5 δείχνει λογικό ως εξέλιξη, το Goal/Goal μας δελεάζει λόγω των συνθηκών της αναμέτρησης. Μην ξεχνάμε εξάλλου πως πρόκειται για τεστ κι όχι για κάτι που κρίνει καταστάσεις!

Aπόλυτα ισορροπημένος φαντάζει ο πρώτος ημιτελικός των Play-Off's στην 2η κατηγορία της Ιταλίας ανάμεσα στην Βενέτσια και την Παλέρμο. Οι γηπεδοπούχοι προέρχονται από μεγάλη νίκη με 3-0, στην προηγούμενη φάση, επί της Περούτζια. Με το ίδιο σκορ νίκησαν πριν από ενάμιση μήνα την ομάδα της Σικελίας στο αντίστοιχο ματς της κανονικής περιόδου. ΟΙ Σικελοί στα δύο τελευταία εκτός έδρας της κανονικής περιόδου νίκησαν στο Τέρνι (3-2) και στο Σαλέρνο (2-0).
Σε μια τόσο δύσκολη έδρα θα χρειαστούν γκολ προκειμένου να έχουν καλύτερη διαχείριση της κατάστασης ενόψει του δεύτερο αγώνα. To Goal/Goal (1,88) αξίζει.

Το άλλο ματς της βραδιάς στην Ιταλία, ανάμεσα στην Τσινταντέλα και τη Φροζινόνε δύσκολα να ξεφύγει από το "Χ2" ενώ αν θέλετε ρίσκο δείτε το 2 από ημίχρονο!!

MONO ΣΗΜΕΙΟ :

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, (21.45) Belgium - Egypt : Goal/Goal (2,02)
Keywords
Τυχαία Θέματα