«Δυνατή και υπολογίσιμη ομάδα ο ΠΑΟΚ» (video)

Ο προπονητής του Αγιαξ, έδειξε να υπολογίζει πολύ τον ΠΑΟΚ, μιλώντας μεταξύ άλλων για τους παίκτες του Δικεφάλου. Τι είπε για την υπόθεση του Φαν Ντε Μπέεκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Οτι χρειάζεται να γνωρίζουμε το ξέρουμε. Ηταν η πιο δύσκολη κλήρωση που μπορούσε να μας τύχει. Είναι ο αήττητος πρωταθλητής Ελλάδος και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο».

Για τις πολλές αλλαγές: «Ξέρουμε πως
χτίζουμε και πάλι την ομάδα από την αρχή. Θα το κάνουμε βήμα-βήμα, η ομάδα θα στρώσει και θα παίξει όπως θέλουμε.

Για τον Αλβάρες και το κατά πόσο είναι έτοιμος: «Ο Αλβάρες προσαρμόζεται γρήγορα σε πολύ σύντομο χρόνο θα προσαρμοστεί στην ομάδα και στις απαιτήσεις της».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες. Είναι ένα δυνατό σύνολο ο ΠΑΟΚ, η μπροστινή τους γραμμή με τους Πέλκα, Ακπομ και Μπίσεσβαρ είναι πολύ δυνατοί και καλοί παίκτες».

Για τον Φαν Ντε Μπέεκ και αν είναι τα τελευταία του παιχνίδια με τον Αγιαξ: «Είναι στην αποστολή και θα παίξει. Και στα δύο παιχνίδια. Αν θα είναι τα τελευταία του είναι κάτι που δεν το ξέρουμε».

Πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή υπολογίσιμη ομάδα, αλλά εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας, πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί, περισσότερο από το Σάββατο στο παιχνίδι με τη Φίτεσε που χάσαμε ευκαιρίες».

Για το αν ο Τάντιτς είναι πλέον ο αρχηγός: «Ναι, ο Τάντιτς είναι ο πρώτος αρχηγός μας».

Για το αν θεωρεί πλεονέκτημα πως η ομάδα του έχει ήδη δύο επίσημα παιχνίδια: «Πλεονέκτημα δε ξέρω αν είναι ακόμα και εμείς ψάχνουμε να στρώσουμε την ομάδα να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Δουλεύουμε πολύ και θα βελτιωθούμε. Μακάρι να το δούμε και αύριο».

Κατέληξε μιλώντας για τον ΠΑΟΚ: «Η κάθε ομάδα έχει τις δυνατότητές, έχει ατέλειες, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Πρέπει να βρεθούμε στην καλύτερη κατάσταση για να πάρουμε την πρόκριση».

Για τα Ισπανικά του λόγω των πολλών λατίνων που έχει ο Αγιαξ: «Μιλάνε καλά Αγγλικά, ξέρουν και αρκετοί Ισπανικά οπότε δεν υπάρχει θέμα».

Για το τι περιμένει για αύριο: «Περιμένουμε να απλωθούμε στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ θα παίξει κλειστά, εμείς θέλουμε να πρεσάρουμε ψηλά και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι».

Για το γεγονός πως πέρυσι έφτασαν μια ανάσα από τον τελικό και φέτος παίζουν προκριματικές φάσεις: «Είναι κάτι που δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Εμείς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη δουλειά μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα