Δρόμοι αντίθετοι για Γιαννάκη-Αγγέλου

Ο νυν τεχνικός είναι σε διαδικασία λύσης της συνεργασίας μετον Άρη, ενώ ο επόμενος –εκτός απροόπτου- καταφθάνει στη Θεσσαλονίκη

Οι εξελίξεις τρέχουν από το πρωί (22/3) στην ομάδα μπάσκεττου Άρη. Οι διοικούντες την «κίτρινη» ΚΑΕ χειρίζονται δύο θέματα ταυτοχρόνως.Αφενός, τη λύση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, κι αφετέρου, τηνυπογραφή του συμβολαίου με τον Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος εκτός συγκλονιστικούαπροόπτου θα είναι ο αντικαταστάτης του απερχόμενου

προπονητή.

Σε ό,τι αφορά στη λύση του συμβολαίου του Γιαννάκη, οιάνθρωποι της διοικούσας επιτροπής της ΚΑΕ Άρης είναι σε επικοινωνία με τονεκρπόσωπό του, Μάριο Ολύμπιο, ώστε να βρθεί η χρυσή τομή και να κλείσει το θέμαομαλά.

Από την άλλη, ο Αγγέλου αναμένεται στη Θεσσαλονίκη σήμερα(22/3) νωρίς το απόγευμα –συγκεκριμένα, γύρω στις 4.00 μ.μ.. Σύμφωνα με τα ωςτώρα δεδομένα, ενδέχεται να παραστεί στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας,όχι, όμως, για να δώσει τις πρώτες εντολές, αλλά για να σχηματίσει μια πρώτηεικόνα από την ομάδα που πρόκειται να αναλάβει.

Μαζί με τον Γιαννάκη παρελθόν θα αποτελέσουν και οισυνεργάτες του, Γιώργος Κετσελίδης και Δημήτρης Γιαννάκης. Θα παραμένει στοπόστο του ο Σάββας Καμπερίδης, ενώ επιστρέφει ο Θανάσης Μολυβδάς. Αυτούς θαέχει ξανά συνεργάτες ο Αγγέλου, όπως και την προηγούμενη φορά που είχε αναλάβειτον Άρη.


Keywords
Τυχαία Θέματα