Δούλευε σερί 48 ώρες στο “Σωτηρία” – Οι άλλοι γιατροί δεν μπορούσαν να φτάσουν στο νοσοκομείο λόγω κακοκαιρίας

Γιατροί και νοσηλευτές που είχαν βάρδια στο “Σωτηρία” όταν ξέσπασε η κακοκαιρία “Ελπίδα” αποκλείστηκαν στο νοσοκομείο και συνέχισαν τη βάρδιά τους για ολόκληρα 24ωρα, καθώς οι συνάδελφοί τους εγκλωβίστηκαν από τον χιονιά και δεν μπορούσαν να μεταβούν στην εργασία τους για να τους αντικαταστήσουν.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Μάλιστα η φωτογραφία του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, που έμεινε αποκλεισμένο στο νοσοκομείο και συνέχισε κανονικά τη βάρδια, φροντίζοντας ασθενείς με κορονοϊό, έγινε viral.

Η Νίνα Μποσταντζόγλου, πνευμονολόγος και εντατικολόγος, ήταν μία από τους

γιατρούς του νοσοκομείου που χρειάστηκε να μείνει για τρεις ημέρες στο νοσοκομείο, στην μονάδα Covid, για να φροντίσει τους ασθενείς της.

“Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην αρχή του δεύτερου 24ωρου. Από την απαρχή των καιρικών φαινομένων το νοσοκομείο βρέθηκε σε δυσχερή κατάσταση σχετικά με την πρόσβαση σε αυτό και ήταν απρόσιτο στην επόμενη σειρά εφημερευόντων ιατρών. Για να μην μείνουν οι ασθενείς ακάλυπτοι, εγώ και πολλά άτομα από την νοσηλευτική υπηρεσία μείναμε παραπάνω ώρες από εκείνες που προβλέπεται” δήλωσε η ίδια στο Mega και την εκπομπή “Live News”.

Η μικρή της κόρη την αντίκρυσε μετά από 48 ώρες και όλο εκείνο το διάστημα την φρόντιζαν η γιαγιά και ο μπαμπάς της.

Όπως είπε η κa. Μποσταντζόγλου, το νοσοκομείο αντιμετώπισε προβλήματα τροφοδοσίας και διανομής φαγητού τις ημέρες της σφοδρής κακοκαιρίας.

Πηγή: ΤΗΕΤΟC

Keywords
Τυχαία Θέματα