Δομάζος: «Δεν ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό»

Ο Μίμης Δομάζος υπογράμμισε πως έπαψε να ασχολείται με τον Παναθηναϊκό, μετά την άκαρπη προσπάθειά του για τη σωτηρία της ομάδας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κέβιν Μιραλάς, ενώ υπογράμμισε πως είναι δύσκολο να γίνουν προβλέψεις για την εξέλιξη του εφετινού πρωταθλήματος. Ο Δομάζος μίλησε στην εφημερίδα «ΦΩΣ».

Αρχικά, ο Δομάζος δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια επί
Μαρινάκη νομίζω ότι είναι ο καλύτερος ξένος που είδαμε εδώ. Είναι μεταγραφή που θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα το οποίο είναι αδύναμο ποιοτικά. Βέβαια να τον δούμε σε τι κατάσταση είναι. Αν είναι όπως πριν, θα παίξει ρόλο αυτή η μεταγραφή στο ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πάντως όσο περνάνε τα χρόνια, η ταχύτητα μειώνεται. Ο μεγάλος παίκτης πρέπει να έχει διάρκεια. Βέβαια, είναι 30χρονών, δεν είναι προχωρημένη η ηλικία του. Και παίζει σε μια θέση στην οποία πόναγε ο Ολυμπιακός».

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε: «Δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη κανείς διότι φέτος το πρωτάθλημα είναι... αγγλικό. Όλες οι ομάδες χάνουνε βαθμούς, μπορούν και οι μικρές ομάδες να κόψουν βαθμούς από τις λεγόμενες μεγάλες. Ο τίτλος θα κριθεί στην επαρχία κατά την γνώμη μου. Και εμείς στον Παναθηναϊκό κάποτε χάναμε τα ντέρμπι από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά παίρναμε τον τίτλο λόγω επαρχίας. Βλέπω πάντως ότι η ΑΕΚ κερδίζει και εκτός έδρας. Τον ΠΑΟΚ δεν μπορείς να τον αγνοήσεις, πόσο μάλλον τον Ολυμπιακό. Θα υπάρξει γερή κόντρα πιστεύω στο τέλος. Θα παίζεται ως το τέλος το πρωτάθλημα. Αν μπορούσα να ξεχωρίσω ένα ματς που θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, είναι το ΟλυμπιακόςΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός έχει ένα αβαντάζ επειδή έχει στην έδρα του».

Τέλος, ο «στρατηγός» δήλωσε για τον Παναθηναϊκό: «Δεν ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό τώρα. Ειδικά εγώ. Δεν έχω πικρία, αλλά πήγαμε να κάνουμε κάτι να βοηθήσουμε να σωθεί ο Παναθηναϊκός, και κάπου σταμάτησε. Γι’ αυτό δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά».
Keywords
Τυχαία Θέματα