Δολοφονήθηκε ποδοσφαιριστής στο Άμστερνταμ! (pics)

Θλίψη σκόρπισε στον ποδοσφαιρικό κόσμο, η είδηση της δολοφονίας του 32χρονου αμυτνικού, Κέλβιν Μέιναρντ.
Ο άτυχος αμυντικός πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα στο Άμστερνταμ, όπως επιβεβαίωσε και η ολλανδική αστυνομία. Ο 32χρονος πυροβολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του και η αστυνομία ψάχνει για μάρτυρες, καθώς αναζητάει δύο υπόπτους που λέγεται ότι δραπέτευσαν μετά το συμβάν, με ένα μαύρο σκούτερ.

Αξιωματικοί από κοντινό πυροσβεστικό σταθμό προσπάθησαν να βοηθήσουν τον άτυχο Μέιναρντ, αλλά δυστυχώς
δεν κατάφεραν να τον σώσουν.
Ο γεννημένος στο Σουρινάμ, αλλά με ολλανδική υπηκοότητα, είχε παίξει μεταξύ άλλων, στην Φόλενταμ, στη Ρουαγιάλ Αντβέρπ και στην αγγλική Μπάρτον. Από το 2017 αγωνιζόταν στη ερασιτεχνική Κουίκ Μπόις της Ολλανδίας.

Μάλιστα η αγγλική ομάδα έσπευσε να στείλει μήνυμα συμπαράστασης στους οικείους του άτυχου ποδοσφαιριστή.
«Όλοι στην Μπάρτον είναι λυπημένοι με την είδηση του τραγικού θάνατου του πρώην παίκτη μας Κέλβιν Μέιναρντ . Η σκέψη μας βρίσκεται σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Ο Μέιναρντ είχε ενταχθεί στην Μπάρτον τον Νοέμβριο του 2014, μετά τον ερχομό του Ολλανδού Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ, στη θέση του προπονητή.
Ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς και έφυγε από την Αγγλία, τον Ιανουάριο του 2017. Το επόμενο ματς των Κουίκ Μπόις για το πρωτάθλημα αναβλήθηκε, όπως και η προπόνηση της Πέμπτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα