Διούδης – Σα, «Ο βασικός και ο... αναπληρωματικός»

Ο Σωκράτης Διούδης είναι από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα γκολποστ του Παναθηναϊκού, την ώρα που ο Πορτογάλος Σα, μετράει μόλις δύο ματς στο πρωτάθλημα. Βέβαια ο Σα έχει υπερασπιστεί τρεις φορές την εστία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και μία στο κύπελλο. Πάμε να δούμε τις συγκρίσεις που μπορούν να γίνουν ανάμεσα στους δύο πορτιέρε.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού
σε εννέα ματς είχε αρκετή δουλειά με 26 αποκρούσεις και 23 επεμβάσεις, έχοντας κρατήσει τέσσερις φορές ανέπαφη την εστία του. Ο πορτιέρε των πράσινων έχει δεχτεί έξι γκολ, με την ομάδα του να μετράει έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.

Ο Ζοσέ Σα σε δύο ματς πρωταθλήματος (εντός με Απόλλωνα και εκτός με Άρη) δεν έχει δεχτεί γκολ, ενώ έχει φτάσει σε πέντε αποκρούσεις, έχοντας και τέσσερις επιτυχημένες επεμβάσεις. Στο κύπελλο ο Σα έχει κρατήσει καθαρή την εστία του στο ματς με τον Λεβαδειακό (1-0), ενώ στο Europa League έχει δεχτεί τρία γκολ από τη Μίλαν στην εκτός έδρας ήττα του Ολυμπιακού 3-1. Στα δύο ματς με την Ντουντελάνζ είδε την μπάλα να καταλήγει στην εστία του μόνο στο εντός έδρας νικηφόρο για την ομάδα του 5-1!
Keywords
Τυχαία Θέματα