Δημήτρης Κουρμπέλης: Το δίλημμα του αρχηγού

Τραβάει σε μάκρος το θέμα του Δημήτρη Κουρμπέλη και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο σε μια περίοδο κρίσιμη, καθώς, πρέπει να τρέξουν οι υπόλοιπες μεταγραφές, ώστε η ομάδα να είναι ενισχυμένη στη νέα σεζόν.

Σίγουρα είναι καλό να μείνει στην ομάδα ο ποδοσφαιριστής, αλλά από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να μπει στην λογική του παζαριού. Ο σύλλογος της Αθήνας,

έχει μπει πλέον σε μια σειρά. Οικονομικά έχει ισορροπήσει και σίγουρα δεν έχει την πολυτέλεια να ξοδεύει αλόγιστα.

Έκανε μια σημαντική οικονομική πρόταση σε έναν ποδοσφαιριστή που ουσιαστικά βοήθησε τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Να είμαστε ειλικρινείς ο Παναθηναϊκός έδωσε τα πάντα στον Κουρμπέλη όλα αυτά τα χρόνια γιατί τον πίστεψε. Και πράγματι στην σεζόν που ολοκληρώθηκε ο διεθνής μέσος ήταν εξαιρετικός.  

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Τα προηγούμενα χρόνια, όμως, οι πράσινοι δεν πήραν αυτά που προσδοκούσαν από τον αρχηγό, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς. Η διοίκηση όλο αυτό το διάστημα ήταν μαζί του απόλυτα συνεπής, οικονομικά και ηθικά. Τον πίστεψε και περίμενε μέχρι να αποθεραπευτεί, όπως αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Τώρα που ήρθε η ώρα της ανανέωσης, έκανε μια βελτιωμένη πρόταση, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι θέλει να τον κρατήσει. Σίγουρα εκείνος πρέπει να σκεφτεί το συμφέρον του σαν επαγγελματίας, αλλά από την άλλη πλευρά υπάρχει και το ηθικό κομμάτι.   

“Όταν δίνεις να ξεχνάς και όταν παίρνεις να θυμάσαι”, λέει ένα σοφό ρητό. Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια το συναίσθημα έρχεται κόντρα στο συμφέρον.

Αν υπογράψει θα παραμείνει ο «αρχηγός», σε μια ομάδα που αποδεδειγμένα τον στήριξε και τον βοήθησε στα δύσκολα. Αγαπητός στο κόσμο και με το μέλλον του εξασφαλισμένο. Επαγγελματίας είναι βέβαια και πρέπει να τα ζυγίσει όλα πριν από την τελική απόφαση.   

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Αν φύγει, πάει να πει ότι διάλεξε ένα μονοπάτι αβεβαιότητας, με γνώμονα ένα καλύτερο συμβόλαιο. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση πάντως, δεν πρόκειται να του πει κανείς τίποτα. Ούτε ο πρώτος είναι άλλωστε, ούτε ο τελευταίος.

Αν παραμείνει βέβαια θα είναι βασιλιάς, γιατί ο κόσμος πάντα εκτιμά όσους σκέφτονται με το συναίσθημα. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και λίγο να σε εκτιμούν και να σε “γουστάρουν” χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα