Δήμητρα Ιορδανίδου: Γνωστή μαραθωνοδρόμος η ποδηλάτισσα που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη από το φορτηγό [εικόνες]

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη το τραγικό δυστύχημα με θύμα την 40χρονη ποδηλάτισσα Δήμητρα Ιορδανίδου, η οποία παρασύρθηκε από φορτηγό ενώ πήγαινε στη δουλειά της με το ποδήλατο.

Η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και διασωληνώθηκε μέσα στο ασθενοφόρο, ωστόσο είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της.

Στη

συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Αγίου Δημητρίου, στην Τούμπα, το ποδήλατο της άτυχης γυναίκας καρφώθηκε- υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες – κάτω από τα λάστιχα ενός φορτηγού, με συνέπεια τον βαρύτατο τραυματισμό της 42χρονης.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, η οποία είδε το τραγικό δυστύχημα από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της, το θύμα – το οποίο γνώριζε – ​​​​​​ακολουθούσε καθημερινά το ίδιο δρομολόγιο, σ΄ έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της συμπρωτεύουσας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στη Voria.gr, η 42χρονη διέσχιζε τη Γρηγορίου Λαμπράκη με ποδήλατό της και τη στιγμή που ο οδηγός του φορτηγού πήγε να στρίψει επί της Αγίου Δημητρίου την παρέσυρε, με αποτέλεσμα το σώμα της να εγκλωβιστεί κάτω από το όχημα.

Πηγή: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμητρα Ιορδανίδου, Γνωστή, Θεσσαλονίκη, [εικόνες],dimitra iordanidou, gnosti, thessaloniki, [eikones]