Δίμηνη αναστολή άνευ αποδοχών για τον COO της Riot Games

Για σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά.

O COO της Riot Games, Scott Gelb, τέθηκε σε άδεια αναστολής δύο μηνών άνευ αποδοχών, μετά από ισχυρισμούς περί παραπτώματος στην εταιρεία που εμφανίστηκαν νωρίτερα φέτος.

Σε ένα εσωτερικό email που ανέφερε το Kotaku, ο CEO της Riot,

Nicolo Laurent, ενημέρωσε τους εργαζόμενους αυτή την εβδομάδα ότι οι ισχυρισμοί σχετικά με την "ανάρμοστη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά" του Gelb έχουν τεκμηριωθεί από τις έρευνες της Riot.

Στο e-mail του, ο Laurent επανέλαβε ότι ενώ η πολιτική της Riot δεν είναι να συζητά μεμονωμένες περιπτώσεις, η εταιρεία είχε κάνει μια εξαίρεση στην υπόθεση του Gelb: "Όπως ανέφερα, δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε το ιδιωτικό απόρρητο και την ακεραιότητα της διαδικασίας έρευνας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ακούσετε εμένα ή οποιοδήποτε άλλο ηγέτη να συζητήσουν μεμονωμένες περιπτώσεις. Μετά από αυτό, κάναμε μια πολύ σπάνια εξαίρεση στην περίπτωση του COO μας, Scott Gelb. Υπάρχουν παράγοντες που οδηγούν συλλογικά σε αυτή την εξαίρεση. Η Ειδική Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου των Διευθυντών ζήτησε συγκεκριμένα μια από τις συνέπειες της συμπεριφοράς του Scott να είναι ιδιαίτερα ορατή".

Η τιμωρία του Gelb θεωρήθηκε ανεπαρκής από τους σημερινούς υπαλλήλους της Riot που μίλησαν στο Kotaku. Κάποιος περιέγραψε την αναστολή διάρκειας δύο μηνών 'ανευ αποδοχών' ως "ένα μικρό χαστούκι".

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece Νεαρός κερδίζει τουρνουά League Of Legends μέσα από το νοσοκομείο Με MMO απασχολείται η Riot Games; League of Legends - Akali: Rogue Assassin Champion Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα