Δήλωσε «παρών» ο Κρουμπάλι

Συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής (9/11) προπόνησης του ΠΑΟΚ κι ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Άρη (11/11) ο Αμερικανός φορ.

Άμεση επιστροφή των παικτών του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις σήμερα (9/11) μία ημέρα μετά την άδοξη ήττα από την Τενερίφη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.
Επιστροφή με μία επιπλέον... επιστροφή, αυτή του Ουσμάν Κρουμπάλι, ο οποίος ετοιμάζεται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για το ντέρμπι με τον Άρη, που ακολουθεί άμεσα (11/11) για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός φορ, ο οποίος, θυμίζουμε, είχε υποστεί διάστρεμμα στο πόδι στο παιχνίδι του «Δικέφαλου» με την Σαλόν, στη Γαλλία, για την 4η αγωνιστική του BCL (31/10), και γι’ αυτό το λόγο δεν χρησιμοποιήθηκε και στον χθεσινό (8/11) αγώνα με τους Ισπανούς, ανέβασε σήμερα ρυθμό, καθώς είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου, να αισιοδοξεί ότι θα είναι σε θέση να πάρει λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση με τους «κίτρινους».

Εφόσον συμβεί αυτό, τότε θα είναι η πρώτη φορά από το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων του «Δικέφαλου» την τρέχουσα σεζόν, που όλοι οι υπάρχοντες παίκτες στο ρόστερ θα είναι διαθέσιμοι για έναν αγώνα. Οι τραυματισμοί στην «ασπρόμαυρη» ομάδα άρχισαν πριν καν ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος και ήταν απανωτοί, με αποτέλεσμα σε καμία αναμέτρηση, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, ο Παπαθεοδώρου να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.
Keywords
Τυχαία Θέματα