Δικαίωση για Πανιώνιο και Ζαμάνη-Δάρα

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει, λοιπόν και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις ήρθε η δικαίωση για τον Πανιώνιο και η διάψευση όσων ανέφεραν πως οι “κυανέρυθροι” θα έχουν πρόβλημα με τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ ενέκρινε την εισήγηση της Σούπερ Λιγκ και όσοι δεν εξασφαλίσουν άδεια τότε θα εκκινούν το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και θα έχουν περιορισμό στις μεταγραφές.

Η
συγκεκριμένη ποινή αφορά όμως μόνο στις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια λόγω οφειλών προς τρίτους ή δημόσιους φορείς, όχι όμως και γι' αυτούς που δεν θα πάρουν άδεια για μη εγγυημένα μελλοντικά έσοδα, όπως ισχύει στην περίπτωση του Πανιωνίου.

To Novasports.gr από την πρώτη στιγμή είχε επισημάνει την συγκεκριμένη παράμετρο και ότι δεν υπήρχε κίνδυνος μη αδειοδότησης της ομάδας της Νέας Σμύρνης, η οποία το μόνο που θα κληθεί να καταβάλει είναι πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Από εκεί και έπειτα το άνοιγμα που υπάρχει στον ισολογισμό της ΠΑΕ Πανιώνιος, που σύμφωνα με πληροφορίες κυμαίνεται από στις 400.000-600.000 ευρώ, αναμένεται να καλυφθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Άλλωστε, Νίκος Ζαμάνης και Χρήστος Δάρας έχουν αποδείξει εμπράκτως ότι βασικός τους στόχος είναι η εξυγίανση του συλλόγου. Με πιθανή πώληση ενός ή δύο παικτών το συγκεκριμένο ποσό θα καλυφθεί και ο Πανιώνιος δεν θα αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

Όπως έλεγε και στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πανιώνιος: Μην προτρέχετε
Keywords
Τυχαία Θέματα