Διέρρευσε PlayStation 4 Bundle του Fortnite με αποκλειστικό Skin

Φαίνεται να έρχεται στις 16 Ιουλίου.

Οι fans του Fortnite που θέλουν να αγοράσουν PlayStation 4 μάλλον θα πρέπει να κρατηθούν μερικές ακόμη εβδομάδες. Μια δημοσίευση στο Facebook του ιταλικού PlayStation αποκάλυψε ότι ένα πακέτο για το Fornite στο PlayStation 4 έρχεται

στις 16 Ιουλίου. Μέσα περιλαμβάνεται ένα special skin "royal bomber" που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, καθώς και 500 V-bucks.

Οι fans του Fortnite μπορούν να δουν πώς θα μοιάζει το περιεχόμενο στο παιχνίδι χάρη σε μια 3D απόδοση του royal bomber skin που δημοσιεύτηκε από το Skin-Tracker, το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομα, παρακολουθεί νέα skins για παιχνίδια όπως το Fortnite και το PUBG.

Η δημοσίευση στο Facebook δεν αποκάλυψε ποια θα είναι η τιμή του πακέτου PlayStation 4 για το Fortnite.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]Η Epic Games θέλει να κάνει το endgame του Fortnite πιο ενδιαφέρονJoe Smedley: Το Block του Cross-Play στο Fortnite οφείλεται στα "λεφτά"Η Epic Games αφαιρεί ναζιστικό σύμβολο από το Fortnite

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα