Διαψεύδει η ΑΕΚ για Φαντ Σχιπ, αλλά και Μισελέν-Λε Ταλέκ

Στην κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ τα τελευταία 24ώρα έχουν δημιουργήσει διάφορα αρνητικά σενάρια σχετικά με το μέλλον πολλών μέσα στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής δημοσιεύματα ήθελαν την ΑΕΚ να εξετάζει το σενάριο απεμπλοκής της από τα συμβόλαια των Νταμιάν Λε Ταλέκ και Κλεμάν Μισελέν, ως δείγμα της δυσφορίας που επικρατεί για τους δύο Γάλλους.

Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως τελικά δεν ισχύει με

τους ανθρώπους της Ένωσης να εμφανίζονται ξεκάθαροι πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με Λε Ταλέκ και Μισελέν, τονίζοντας πως οι δύο ποδοσφαιριστές ανήκουν κανονικά στο ρόστερ της ομάδας και ότι υπολογίζονται από τον Αργύρη Γιαννίκη κανονικά.

Επισης, το μεσημέρι της Παρασκευής κυκλοφόρησε νέο σενάριο σχετικά με τον αντικαταστάτη του Αργύρη Γιαννίκη, το κλίμα για τον οποίο στην ΑΕΚ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό με κάποιους να διαρρέουν δεξιά και αριστερά πως σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Το όνομα που ακούστηκε για τον πάγκο της Ένωσης, είναι αυτό του τέως Ομοσπονδιακού προπονητή της Ελλάδας, Τζον Φαντ Σχιπ, με την ΑΕΚ να διαψεύδει και το συγκεκριμένο σενάριο, λέγοντας πως δεν υπάρχει κάτι ούτε με τον Ολλανδό προπονητή, ούτε γενικά με λίστες υποψηφίων προπονητών για τον πάγκο της ομάδας.

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα