Διαγωνισμός: Κερδίστε δώρα και διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του "Pet Sematary/Νεκρωταφίο Ζώων"

Στους κινηματογράφους στις 4 Απριλίου, από την Odeon.

Αν είστε fan του Stephen King και δεν χορταίνετε τα θρίλερ και τον τρόμο όπως εμείς, τότε ο διαγωνισμός είναι για εσάς, αφού σε συνργασία με την Odeon, δεν σας πάμε μόνο σινεμά για την επίσημη ελληνική πρεμιέρα του "Pet Sematary/Νεκρωταφίο Ζώων", αλλά σας χαρίζουμε και μοναδικά δώρα!


Το "Pet

Sematary/Νεκρωταφίο Ζώων" των σκηνοθετών Kevin Kölsch και Dennis Widmyer, πρόκειται για τη δεύτερη μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Stephen King, με την πρώτη ταινία να κυκλοφορεί το 1983. Το επερχόμενο φιλμ τρόμου γράφτηκε από τους Jeff Buhler και Matt Greenberg, κι έχει λάβει ήδη πολύ θετικές κριτικές από το εξωτερικό.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Jason Clarke, Amy Seimetz και John Lithgow.

Δώρα

20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Pet Sematary/Νεκρωταφίο Ζώων", που θα γίνει στις 3 Απριλίου στο Odeon Starcity, στις 20:30.

1 x Animal Mask
1 x Hoodie M

Βασισμένο στο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κίνγκ, το "Νεκρωταφίο Ζώων" ακολουθεί τον Δρ. Λούις Κριντ, ο οποίος μετά τη μετακόμισή του με τη σύζυγό του Ρέιτσελ και τα δύο μικρά παιδιά τους από τη Βοστώνη στο Μέιν, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδη τόπο ταφής κρυμμένο βαθιά μέσα στο δάσος που βρίσκεται δίπλα στο νέο τους σπίτι. Όταν μια τραγωδία χτυπά την οικογένειά του, ο Λούις θα στραφεί στον ασυνήθιστο γείτονά του Τζαντ Κράνταλ, προκαλώντας μια επικίνδυνη αλυσιδωτή αντίδραση που θα απελευθερώσει ένα άνευ προηγουμένου κακό με τρομακτικές συνέπειες.

4 Απριλίου στους κινηματογράφους από την Odeon.

Για τις προσκλήσεις

a Rafflecopter giveaway

Για τα δώρα

Σύντομα μέσω Instagram.

IGN GreecePet Sematary / Νεκρωταφίο Ζώων - Launch Trailer (Υποτιτλισμένο)Pet Sematary / Νεκρωταφίο Ζώων - Teaser Trailer (Υποτιτλισμένο)Από το remake του "Pet Sematary" κατέφθασαν νέες εικόνες

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα