Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του "Brightburn: Ζωντανή Κόλαση"

Το κακό βρήκε τον υπερήρωά του.

Σε μία εποχή που οι υπερήρωες των κόμικ έχουν κυριαρχήσει στη σύγχρονη κουλτούρα, η νέα ταινία "Brightburn: Ζωντανή", βάζει στο προσκήνιο όχι έναν ήρωα, αλλά έναν κακό και το IGN Greece σε συνεργασία με την Feelgood, σας στέλνουν σινεμά για να δείτε το επερχόμενο θρίλερ στην πρώτη του επίσημη πρεμιέρα.

Το "Brightburn: Ζωντανή Κόλαση", σε παραγωγή του ταλαντούχου James

Gunn, σκηνοθέτη των Guardians of the Galaxy, παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα ανατρεπτικό, ριζοσπαστικό κινηματογραφικό είδος: το υπερηρωικό θρίλερ τρόμου.

Σκηνοθετημένο από τον David Yarovesky (The Hive), σε σενάριο Brian και Mark Gunn, το Brightburn: Ζωντανή Κόλαση θυμίζει απολαυστική horror εκδοχή του μύθου Superman: Τι θα γινόταν αν ένα προικισμένο παιδί από έναν άλλο κόσμο προσγειωνόταν στη Γη, αλλά αντί να γίνει ήρωας προς όφελος της ανθρωπότητας, εξελιχθεί σε κάτι επικίνδυνο και νοσηρό; Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Elizabeth Banks (Ηunger Games, Pitch Perfect) στο πλάι του ανατριχιαστικά πειστικού, νεαρού Jackson A. Dunn.

Δώρα

15 Διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας "Brightburn: Ζωντανή Κόλαση", την Τετάρτη 22 Μαΐου στα Village @ THE MALL ATHENS. Ώρα προσέλευσης 18.30, ώρα έναρξης 19.00.


Μετά από πολλές άκαρπες προσπάθειες να συλλάβει, τα όνειρα της Tori (Elizabeth Banks) γίνονται πραγματικότητα με τον ερχομό ενός μυστηριώδους μωρού. O Brandon (Jackson A. Dunn) μοιάζει να ενσαρκώνει ό,τι επιθυμούσε η Tori και ο σύζυγος της Kyle (David Denman). Είναι έξυπνος, ταλαντούχος και γεμάτος περιέργεια για τον κόσμο. Αλλά, όσο πλησιάζει την εφηβεία, ο Brandon εκδηλώνει σκοτεινές δυνάμεις και η Tori αμφιβάλλει για τον ίδιο της τον γιο. Όταν ο Brandon αρχίσει να συμπεριφέρεται τρομαχτικά, οι πιο κοντινοί του βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο, αφού από παιδί θαύμα μεταμορφώνεται σε μοχθηρό αρπακτικό.

23 Μαΐου στους κινηματογράφους από την Feelgood.

10 προσκλήσεις μέσω site

a Rafflecopter giveaway

5 προσκλήσεις μέσω Instagram

View this post on Instagram

#ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις την πρεμιέρα της ταινίας BRIGHTBURN: ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΟΛΑΣΗ, την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Κινηματογράφο Village @ THE MALL ATHENS, με ώρα προσέλευσης 18.30 & έναρξης 19.00. ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ: ➡️Κάντε Follow το IGN Greece στο Instagram ➡️Κάντε TAG με ποιον φίλο σου θα πας να δεις την ταινία O διαγωνισμός λήγει στις 20 Μαΐου. Για περισσότερες συμμετοχές, μπορείτε να λάβετε μέρος και στο site. @brightburnmovie #movies #entertainment @feelgood_entertainment @village_gr

A post shared by IGN Greece (@ign_greece) on May 16, 2019 at 3:31am PDT

IGN Greece Brightburn: Zωντανή Κόλαση - Νέο trailer (Υποτιτλισμένο) Εμπνευστείτε και κερδίστε από το Brightburn της Sony Brightburn: Νέο trailer για την ταινία τρόμου παραγωγής James Gunn

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα