Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "The Curse of La Llorona/Η Κατάρα της Γιορόνα"

Δεν υπάρχει διαφυγή από την κατάρα της Γιορόνα.

Fan των ταινιών τρόμου, μαζευτείτε· ο διαχρονικός μεξικανικός μύθος ζωντανεύει και το IGN Greece σε συνεργασία με την Tanweer σας πάνε σινεμά για να δείτε τη νέα ταινία "The Curse of La Llorona/Η Κατάρα της Γιορόνα".


Ο Michael Chaves κάνει, που έχει γράψει τη μίνι σειρά "Chase Champion" και που θα μας φέρει το 2020 το "The Conjuring 3", κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με έναν διαχρονικό

μεξικανικό μύθο· Την Κατάρα της Γιορόνα. Η υπερφυσική ταινία τρόμου, που αποτελεί την 6η προσθήκη στο σύμπαν του Conjuring, γράφτηκε από τους Mikki Daughtry και Tobias Iaconis, με τον James Wan στην παραγωγή.

Πρωταγωνιστούν: Linda Cardellini (Netflix/ “Bloodline,” “Avengers: Age of Ultron,”), Raymond Cruz (TV/ «Major Crimes»), Patricia Velásquez (TV/ «The L Word,” “The Mummy”), Marisol Ramirez (TV/ “NCIS: Los Angeles”), Sean Patrick Thomas (“Barbershop”, “Halloween: Resurrection”), Jaynee-Lynne Kinchen (“Selfless”) και ο Roman Christou.

Δώρα

20 Διπλές προσκλήσεις για την ελληνική avant premiere της ταινίας "The Curse of La Llorona/Η Κατάρα της Γιορόνα", που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου (ώρα προσέλευσης 20:00, ώρα έναρξης 20:30) στα Village Cinemas @TheMallAthens (Αίθουσα Sphera).

Στη δεκαετία του 1970, στο Λος Άντζελες, η Γιορόνα παραφυλά τη νύχτα, για νέα παιδιά. Παραβλέποντας την προειδοποίηση μιας προβληματικής μητέρας που είναι ύποπτη για παιδική παρενόχληση, μία κοινωνική λειτουργός και τα μικρά παιδιά της σύντομα θα βρεθούν σε μια τρομακτική, υπερφυσική σφαίρα. Η μόνη τους ελπίδα να επιβιώσουν από τη θανατηφόρα οργή της Γιορόνα είναι ένας απογοητευμένος ιερέας, που προσπαθεί να κρατήσει μακριά το κακό υιοθετώντας τις δικές τους μυστικιστικές τακτικές. Όμως μέσα τους συγκρούονται συνεχώς ο φόβος και η πίστη.

Στις ελληνικές αίθουσες την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 από την Tanweer.

Πάρτε μέρος μέσω εφαρμογής (15 προσκλήσεις)

a Rafflecopter giveaway

IGN GreeceΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 01/04 - 07/04Η Samsung Electronics και η Universal Pictures Home Entertainment ανακοινώνουν συνεργασία για HDR10+ περιεχόμενοΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συλλεκτική έκδοση από το "Tom Clancy's The Division 2"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα