Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις από την avant premiere του "Godzilla: King of the Monsters/Γκοτζίλα ΙΙ: Ο Βασιλιάς των Τεράτων"

Long Live The King

Είστε λάτρης της φαντασίας, της δράσης και των... τεράτων; Τότε ο διαγωνισμός είναι για εσάς, αφού το IGN Greece σε συνεργασία με την Tanweer σας χαρίζουν διπλές προσκλήσεις για την avant premiere του "Godzilla ΙΙ: King of the Monsters".

Το "Godzilla: King of the Monsters" (ελλ. τίτλος: Γκοτζίλα

ΙΙ: Ο Βασιλιάς των Τεράτων) πρόκειται για το sequel της ταινίας Godzilla που κυκλοφόρησε το 2014 και συνολικά η 35η ταινία στο franchise του πιο διάσημου κινηματογραφικού τέρατος. Η νέα περιπέτεια δράσης γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Michael Dougherty (Trick 'r Treat), που αντικαθηστά εδώ τον Gareth Edwards, ο οποίος ξεκίνησε το MonsterVerse της Legendary το 2014.

Μετά τις παγκόσμιες επιτυχίες του "Γκοτζίλα" (2014) και "Kong: Η νήσος του κρανίου" (2017), έρχεται το επόμενο, σαρωτικό κεφάλαιο αναβίωσης τιτάνιων τεράτων. Μiα επική, εντυπωσιακή περιπέτεια που βάζει τον Γκοτζίλα ενάντια σε μερικά από τα πιο γνωστά τέρατα της ιαπωνικής ποπ κουλτούρας: τη Μόθρα, τον Ρόνταν και τον τρικέφαλο Γκιντόρα.

Στο cast θα βρούμε τους Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Sally Hawkins, Charles Dance, Thomas Middleditch, Aisha Hinds, O'Shea Jackson Jr., David Strathairn, Ken Watanabe και Zhang Ziyi.

Δώρα

20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Godzilla: King of the Monsters/Γκοτζίλα ΙΙ: Ο Βασιλιάς των Τεράτων", που θα γίνει την Τρίτη 28 Μαΐου (ώρα προσέλευσης 20:00, ώρα έναρξης 20:30) στα Village Cinemas @The Mall Athens (Αίθουσα Sphera).

Η Μόναρκ, μια κρυφή ζωολογική ομάδα, έρχεται αντιμέτωπη με τιτάνια τέρατα, συμπεριλαμβανομένου και του Γκοτζίλα, που συγκρούεται με τη Μόθρα, τον Ρόνταν και την απόλυτη νέμεσή του, τον τρικέφαλο Γκιντόρα. Όταν αυτά τα αρχαία τέρατα, που θεωρούνταν απλώς μύθοι, ξυπνήσουν ξανά, θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους για την απόλυτη κυριαρχία, ακόμα και σε βάρος της ανθρωπότητας.

Στις 30 Μαΐου 2019, από την Tanweer.

15 προσκλήσεις από site

a Rafflecopter giveaway

5 προσκλήσεις από Instagram

View this post on Instagram

#ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις την πρεμιέρα της ταινίας ΓΚΟΤΖΙΛΑ ΙΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ (GODZILLA II KING OF THE MONSTERS) που θα γίνει τη Τρίτη 28 Μαΐου (ώρα προσέλευσης 20:00, ώρα έναρξης 20:30) στα Village Cinemas @The Mall Athens (Αίθουσα Sphera). ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ: ➡️Κάντε Follow το IGN Greece στο Instagram ➡️Κάντε TAG με ποιον φίλο σου θα πας να δεις την ταινία O διαγωνισμός λήγει στις 26 Μαΐου. Για περισσότερες συμμετοχές, μπορείτε να λάβετε μέρος και στο site. #godzilla #kingofthemonsters #giveaway

A post shared by IGN Greece (@ign_greece) on May 23, 2019 at 5:42am PDT

IGN GreeceΔείτε το τελικό trailer του "Godzilla: King of the Monsters"Από την Βίβλο θα αντλεί έμπνευση το "Godzilla: King of the Monsters"Μάχη τιτάνων φέρουν οι νέες εικόνες από το "Godzilla: King of the Monsters"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα