«Δεν ξανακάνω τον βλάκα, στην Τρίγλια ο Ηρακλής!»

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο διοικητικός ηγέτης του Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου καθώς και ο Χρόνης Παπαβραμίδης μιλώντας για την επόμενη ημέρα του «Γηραιού», με τον πρώτο να σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Οι μετοχές είναι δικές μου και δεν έχω καμία διάθεση να χαρίσω σε κανέναν τίποτα, αν θέλει κάποιος αγοραστής να έρθει να μιλήσουμε με μία πρόταση. Τώρα δεν υπάρχει καμία πρόταση από κανέναν», προσθέτοντας: «Δεν

θα ξανακάνω τον βλάκα, η Τρίγλια είναι δίπλα και δεν θα πληρώσω κανέναν Μάρα ξανά, ο οποίος πληρώθηκε αλλιώς και όχι όπως βγήκε προς τα έξω. 75.000 δόθηκαν από την εγγυητική και τα υπόλοιπα μπήκαν όπως μπήκαν αλλά δεν θα πω τίποτα τώρα».

Ενώ για τον κύριο Παπαβραμίδη, σημείωσε: «Βγαίνουν και απειλούν τον Παπαβραμίδη γιατί φοβούνται πως θα χαλάσει του κυρίου Μονεμβασιώτη με τον οποίο έγινε μόνο μία συνάντηση, εμείς κάναμε μία συμφωνία να τρέξουμε την ομάδα μέχρι να πουληθεί. Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσω την ομάδα μόνος μου αλλά και ούτε να τη δώσω έτσι, βλάκας κανενός δεν γίνομαι, τότε ας βρεθούν όλοι αυτοί που αγαπάνε τον Ηρακλή περισσότερο να πληρώσουν».

Στη συνέχεια ο ίδιος ανέφερε: «Από εμένα τζάμπα δεν φεύγει ο Ηρακλής, θα παίξει στο τοπικό της Χαλκιδικής, αυτοί που μας βρίζουν θα είναι οι υπαίτιοι της ταφόπλακας του Ηρακλή. Ο Ευγενίου ήταν μέχρι σήμερα, από σήμερα τέλος. Επικοινώνησα με τον κύριο Θέο και του ζήτησα να κάνουμε μία συζήτηση και με τον Χρόνη». Μάλιστα, για την παρουσία του Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο, αποκάλυψε: «Το τελευταίο παιχνίδι του Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο γίνεται το Σάββατο, μετά η ομάδα θα παίζει στην Τρίγλια».

Με τη σειρά του ανέφερε ο κύριος Παπαβραμίδης: «Μπορείτε να μπείτε να δείτε τι λένε στο ίντερνετ, η κόρη μου με ενημέρωσε να δω τι γράφουν για εμένα ότι θα μου σπάσουν τα πόδια, ότι είμαι βαλτός, ότι είμαι ένας μπούλης εγώ και ένας ο Ευγενίου. Αν αυτοί που τα γράφουν είναι Ηρακληδείς, εγώ δεν θέλω να έχω καμία σχέση. Χαρά στην υπομονή του Ευγενίου, αλλά τώρα καταλαβαίνω αυτά που μου έλεγαν κάποιοι παλαιότερα», προσθέτοντας: «Μετά από όλα αυτά δεν θέλω να ακούσω τίποτα, έτοιμος ήμουν να μπω στον Ηρακλή κατά 99%, θα πήγαινα στο γήπεδο, δεν θέλω να έχω καμία σχέση, είμαι ανένδοτος».

Keywords
Τυχαία Θέματα