Δεν τον πάει με τίποτα τον Μουρίνιο!

Δεν τον πάει με τίποτα τον Μουρίνιο!mkatsafaΠαρ, 11/13/2020 - 23:03

Σε μία πιθανή μελλοντική καριέρα προπονητικής, ο Ίκερ Κασίγιας θα περνούσε πράγματα στη φιλοσοφία του από τρεις προπονητές… Η απουσία ενός ονόματος εκπλήσσει… Ο Ισπανός τερματοφύλακας έφυγε από τη Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2015, μετά από έντονη αντιδικία με τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ, παρόλο που ένα ρεπορτάζ της Marca αυτό το καλοκαίρι,

ανέφερε ότι διεξάγονται συνομιλίες για να επιστρέψει στον σύλλογο, με συμβουλευτικό ρόλο.

Ο Κασίγιας μίλησε στη Marca Sport Weekend και ρωτήθηκε σε ποιους προπονητές θα βάσιζε τη δική του προπονητική λογική: «Νομίζω ότι θα ήμουν περισσότερο σαν τον Ζιντάν, τον Ντελ Μπόσκε ή τον Αντσελότι, αν και ο χαρακτήρας μου στο γήπεδο ήταν λίγο διαφορετικός». Ίσως κάπως αναπάντεχα δεν υπήρξε αναφορά στον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ήταν προπονητής του Κασίγιας για τρεις σεζόν, μεταξύ 2010 και 2013, αλλά οι δύο υπέμειναν, μια δύσκολη σχέση.

Πριν από δύο χρόνια, ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης είπε στην ισπανική τηλεόραση ότι έπρεπε να «αντιμετωπίσει» τον Μουρίνιο όταν ήταν το «αφεντικό» του συλλόγου. Στη συνέχεια, ο Μουρίνιο απάντησε κάπως απαξιωτικά στα σχόλια του παίκτη σχετικά με τη σχέση τους: «Είναι φυσιολογικό κάποιος να το λέει αυτό στο τέλος της καριέρας του».

Ο Κασίγιας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Ισπανίας, παίζοντας πάνω από 700 παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πριν ενταχθεί στην Πόρτο το 2015. Κέρδισε τρεις φορές το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, στις 167 εμφανίσεις του για τη «La Roja».

Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid O «θρυλικός» τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, ονομάτισε τους τρεις προπονητές της Ρεάλ Μαδρίτης που θα του έδιναν έμπνευση. Article publish on Παρ, 11/13/2020 - 23:03 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα