Δεν θα έχουμε νέο Assassin's Creed το 2019

Αλλά ίσως να δούμε νέα τοποθεσία.

Όπως το 2016, το 2019 θα είναι ένα έτος χωρίς Assassin's Creed. Μιλώντας με το GameSpot κατά τη διάρκεια της Gamescom, ο διευθύνων σύμβουλος της Ubisoft, Yves Guillemot, αποκάλυψε ότι η εταιρεία δεν θα φέρει νέα προσθήκη στο (συνήθως)

ετήσιο franchise.

"Στο Assassin's, είχαμε ένα παιχνίδι [το 2017], και έχουμε ένα αυτό το έτος, αλλά δεν πρόκειται να έχουμε ένα πλήρες Assassin το επόμενο έτος", δήλωσε ο Guillemot. "Συμβαίνει μόνο επειδή η ομάδα δούλευε ξεχωριστά και έτσι έχουμε δύο παιχνίδια τώρα, το ένα 1 χρόνο μετά το άλλο, αλλά το επόμενο έτος δεν θα έχετε μια ολοκληρωμένη έκδοση".

Μάλιστα, όχι απλώς δεν θα έχουμε νέο παιχνίδι, αλλά η εταιρεία δεν θα κυκλοφορήσει ούτε spin-off ούτε μικρότερο παιχνίδι. Θα επικεντρωθεί στο να επεκτείνει τον φετινό τίτλο με κάποιο DLC.

"Αυτό που θα έχετε είναι πολύ νέο περιεχόμενο στο Assassin's Creed Odyssey", εξήγησε ο Guillemot. "Η ομάδα θέλει πραγματικά να δώσει, σε τακτική βάση, μερικές νέες δυνατότητες για παιχνίδι, οπότε όταν πάρετε το Odyssey φέτος, θα το έχετε για μερικά χρόνια, στην πραγματικότητα." Ο Guillemot δεν έδωσε διευκρινίσει , αλλά το Eurogamer αναφέρει ότι θα μπορούσε να περιλαμβάνει μια επέκταση με θέμα την Ατλαντίδα.

Από την έναρξή του το 2007 έως το 2015, το franchise του Assassin's Creed έβλεπε τουλάχιστον ένα νέο παιχνίδι κάθε χρόνο. Με την κοινή γνώμη να στρέφεται φαινομενικά προς την παρακμή της σειράς, η Ubisoft έκανε μια παύση το 2016, πριν επιστρέψει με το Origins.

"Ο χρόνος έδωσε στην ομάδα τη δυνατότητα να φέρει πραγματικά αυτό που ήθελε", δήλωσε ο Guillemot. "Η κοινότητα έχει ανταποκριθεί πολύ καλά σε αυτό και όταν βλέπω τι φέρνουμε με το Origins, είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα εκπλαγεί".

Το Assassin's Creed Odyssey θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου σε PlayStation 4, Xbox One και PC.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceΟι μισθοφόροι του AC Odyssey παρέχουν αποστολές χωρίς τέλοςAssassin's Creed Odyssey: Ξαναχτίζοντας την ΑθήναTα Combat Abilities του Assassin's Creed: Odyssey προσφέρουν πολλές επιλογές στον παίχτη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα