"Δεν ήταν σωστό που πανηγύρισα μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ" (pic)

Ο Φιορίν Ντουρμισάι έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή "Total Football" και σε αυτή τη συνέντευξη αναφέρθηκε και στον πανηγυρισμό του, μπροστά στη Θύρα 4, μετά την επίτευξη του γκολ που έβαλε, στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στην Τούμπα.
Ο Ντουρμισάι είπε: «Στο τελευταίο παιχνίδι με στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όταν σκόραρα τα συναισθήματα ήταν πολύ
έντονα και τρομερά. Δυστυχώς πήγα και πανηγύρισα μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, κάτι που ήταν άκρως αντιεπαγγελματικό. Το σκέφτηκα και κατάλαβα την άλλη μέρα ότι είμαστε μια πάστα ποδοσφαιριστών που προσπαθούμε να μην προκαλούμε στο γήπεδο. Οταν λοιπόν μίλησα και με τα παιδιά που έχουμε μια κοινή λογική, απλά μου είπαν ότι δεν ήταν σωστό. Δυστυχώς έδρασα έτσι λόγω των συναισθημάτων μου αλλά ήταν κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα και δυστυχώς μερικές φορές μου αρέσει, να το πω και αλλιώς, να με βρίζουν, δυστυχώς μου αρέσει αυτό αλλά με ωραίο τρόπο. Αλλά ήταν κάτι κακό».
Τις δηλώσεις σχολίασε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Κυράκος Κυριάκος με ανάρτηση στο Facebook. Ανέφερε σχετικώς: «Μπράβο στον Ντουρμισάι! Μόλις παραδέχτηκε στο Total football πως αντιλήφθηκε το λάθος του να πανηγυρίσει μπροστά στη Θύρα 4 και μάλιστα χωρίς συγκεκριμένη ερώτηση γι’αυτό. Λίγοι δείχνουν τέτοια προσωπικότητα σε τέτοια ηλικία».
Keywords
Τυχαία Θέματα