«Δεν ήταν και 7-1»...(photos)

Mε απογοήτευση αλλά και σχετική ψυχραιμία αντιμετώπισε ο Τύπος της Βραζιλίας τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Οι Βραζιλιάνοι, αποχαιρέτισαν στα πρωτοσέλιδα το όνειρο για την κατάκτηση του έκτου παγκόσμιου τίτλου, χαρακτηρίζοντας δίκαιη την νίκη του Βελγίου.

Κάποιες εφημερίδες τονίζουν ότι αυτή την φορά πάντως ο αποκλεισμός δεν ήταν τόσο δραματικός
όπως η ήττα με 7-1 από την Γερμανία πριν από τέσσερα χρόνια.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα:

Folha de S. Paulo: «Η Βραζιλία αποκλείεται στα προημιτελικά Μουντιάλ για τρίτη φορά αυτό τον αιώνα».

Zero Hora: «Η απελπισία του έκτου. Στην γη των Τάρταρων, το Μουντιάλ τελείωσε για την Βραζιλία. Δεν ήταν μία τραγική κατάσταση όπως το 7-1 του 2014, αλλά ήταν δράμα για κάποιους παίκτες, με τους Νεϊμάρ και Κουτίνιο να απογοητεύουν».

Diario Gaucho: «Έκτο; Στο Κατάρ το 2022...».

Correio do Povo: «Δεν έγινε. Το όνειρο τελείωσε».

Extra: «Έπεσε η Βραζιλία. Μετά το 2006, το 2020 και το 2014, η ήττα από το Βέλγιο έθεσε την Βραζιλία εκτός διεκδίκησης του έκτου για άλλη μία φορά».

Diario de Pernambuco: «Το όνειρο τελείωσε».

Folha Mais: «Για λίγο. Μία νευρική Βραζιλία δεν μπόρεσε να επιστρέψει απέναντι σε ένα ψυχρό Βέλγιο. Η Εθνική επιστρέφει σπίτι με την αίσθηση ότι θα μπορούσε να δώσει περισσότερα».

Jornal do Commercio: «To oυρλιαχτό κόλλησε στον λαιμό. Ο καλύτερός μας παίκτης απογοήτευσε και η σελεσάο αποχαιρέτισε το όνειρο για το έκτο».
Keywords
Τυχαία Θέματα