Δεν φτάνει ένα ημίχρονο

Μονάχα για 45 λεπτά ήταν... υποφερτή - ίσως και σχετικά καλή - η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά, όμως η προσπάθεια των Πράσινων δεν ήταν αρκετή για να φύγουν νικητές από τη Βοιωτία. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, έπαιξε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, είχε κατοχή μπάλας και κίνηση στο χώρο, πίεσε ψηλά τους γηπεδούχους και δημιούργησε τις στιγμές της, ωστόσο η απόδοση των παικτών του Τριφυλλιού
στο δεύτερο μέρος δεν ήταν ανάλογη.

Ο ρυθμός έπεσε αρκετά, οι Πράσινοι δεν προβλημάτισαν ιδιαίτερα την αντίπαλη άμυνα, έβγαλαν νευρικότητα και κόπωση στο παιχνίδι τους, ενώ έχασαν μέτρα στο γήπεδο. Ο Δώνης αντιλήφθηκε γρήγορα το πρόβλημα και προσπάθησε να αλλάξει άμεσα την εικόνα της ομάδας του, επιλέγοντας διαφορετική τακτική προσέγγιση στο ματς, ωστόσο η τετράδα στα μετόπισθεν δεν λειτούργησε καλά και προέκυψαν αρκετά και σημαντικά αμυντικά κενά. Παράλληλα δεν υπήρξε καμία βελτίωση και στο επιθετικό κομμάτι, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν στην τελική πάσα, όπου έλειπε το "μυαλό" και οι σωστές αποφάσεις.

Σταδιακά μπήκε και η κούραση στο παιχνίδι των Πράσινων, ενώ το Τριφύλλι δεν πήρε το κάτι ... παραπάνω και από τις αλλαγές που έγιναν από τον Δώνη.

Ο βαθμός της ισοπαλίας στη Λιβαδειά δεν είναι επιτυχία, ούτε όμως και ... καταστροφή για τον Παναθηναϊκό. Σε μια δύσκολη εβδομάδα με δυο σερί εκτός έδρας αγώνες, το Τριφύλλι μάζεψε τέσσερις βαθμούς και πλέον οι παίκτες του Δώνη μπορούν να πάρουν μια μικρή ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα έμεινε εκτός πεντάδας και πλέον ...κυνηγάει τη θέση που θα τον "απαλλάξει" από την ευρωπαϊκή τιμωρία, όμως υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος και οι Πράσινοι μπορούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Θετική η επανεμφάνιση του Οικονόμου, πάλεψαν αρκετά - αν και τραυματίες - οι Κουρμπέλης και Δώνης, καλοί για ένα ημίχρονο οι Ινσούα και Κουλιμπαλί, δραστήριος ο Χατζηγιοβάνης, αλλά και αρκετά "φλύαρος" στο παιχνίδι του.
Keywords
Τυχαία Θέματα