Δεν ανησυχεί για την άφιξη άλλου τερματοφύλακα ο Νάβας

Διατεθειμένος να παλέψει για τη θέση του στη Ρεάλ φαίνεται ο Νάβας, παρά την ένταξη του Κέπα Αριζαμπαλάγκα στο δυναμικό της ομάδας.

Ο Κοσταρικανός γκολκίπερ, δεν φαίνεται να νιώθει κάποια ιδιαίτερη απειλή από την επικείμενη άφιξη του Αριζαμπαλάγκα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Ο Νάβας είναι ευχαριστημένος με το ρόλο του στην Ρεάλ και με την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ζιντάν, δεν διατίθεται να αλλάξει φιλοσοφία και νοοτροπία, όπως ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του στη Marca,
όπου δήλωσε: «Θα παλέψω μέχρι τέλους για τη θέση μου με οποιονδήποτε. Αν κάνει ο Κέπα μία άσκηση 20 φορές, εγώ θα την κάνω 30. Αν την κάνει και αυτός 30, εγώ θα την κάνω 50.»

Από τα λεγόμενα του, φαίνεται έτοιμος να παλέψει με τον αντικαταστάτη του μέχρι τελικής πτώσης, εξαντλώντας τις πιθανότητες του ως βασικός τερματοφύλακας της Ρεάλ.

Αξίζει να σημειωθε, ότι ο Νάβας ξερει πολύ καλά να λειτουργεί υπό πίεση.

Στην πρώτη του χρονιά στην «βασίλισσα» ήταν δεύτερος τερματοφύλακας πίσω από τον αναντικατάστατο Κασίγιας. Τώρα που μοιράζεται τη θέση κάτω από τα δοκάρια με τον Κίκο Κασίγια, μονίμως ακούγονται φήμες για αφίξεις του Ντε Χέα, του Κουρτουά, του Ντοναρούμα και άλλων πολλών.

Κάτω από τέτοιες συνθήκες όμως, έχει καταφέρει να κατακτήσει 2 Τσάμπιονς Λιγκ, και μάλιστα συνεχόμενα, ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, ένα ευρωπαϊκό και ένα ισπανικό Σούπερ Καπ κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Keywords
Τυχαία Θέματα