Δέλλας: "Να επιστρέψουμε στον κόσμο την αγάπη" (vid)

Ο "Κολοσσός" μίλησε για το μεγάλο φιλικό με την Πορτογαλία ενθυμούμενος στιγμές από την προετοιμασία ενόψει του τελικού αλλά και για τον "στρατηγό" Ότο Ρεχάγκελ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας για:

Την αναβίωση του τελικού:

"Δυστυχώς δεν είναι σαν τότε, έχουν περάσει δεκαπέντε χρόνια, αλλά εμείς θέλουμε να αισθανόμαστε, να αισθανθεί ο κόσμος όμορφα όπως και τότε, παράλληλα βοηθώντας με την κίνησή μας αυτή και ανθρώπους που έχουν ανάγκη μέσα από τις δράσεις που κάνουμε σαν Legends 2004. Νομίζω ότι θα είναι μια γιορτή, το περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία.
Προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα γίνεται, πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση."

Την προετοιμασία ενόψει του τελικού του 2004:

"Όλα τα παιχνίδια ήταν πάρα πολύ έντονα, κάθε επόμενο παιχνίδι ήταν και το πιο δύσκολο και νομίζω δεν είχαμε το χρόνο να σκεφτούμε πολλά πράγματα. Το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν πως θα ξεκουραστούμε σωματικά περισσότερο και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνιδι. Δεν είχαμε χρόνο ούτε να πανηγυρίσουμε ούτε να εφησυχάσουμε. Όσα αισθανόμασταν και όσα μας συνέβησαν τα καταλάβαμε όταν γυρίσαμε εδώ και όταν σταματήσαμε ακόμα περισσότερο. Το θετικό είναι ότι ακόμα και σήμερα ακούμε από τον απλό κόσμο ένα ευχαριστώ και γι' αυτό πιστεύω ότι είναι υποχρέωσή μας να επιστρέψουμε πίσω στον κόσμο τον σεβασμό και την αγάπη που εισπράττουμε."

Τον Ότο Ρεχάγκελ:

"Δε θα μπορούσε ο στρατηγός να μην είναι δίπλα μας στον πόλεμο. Χωρίς τον στρατηγό μας δεν πάμε πουθενά. Σίγουρα και γι' αυτόν τα 15 χρόνια μετράνε αλλά όπως τον είδατε είναι ακμαίος και μακάρι όταν φτάσουμε κι εμείς στην ηλικία του να είμαστε έτσι."
Keywords
Τυχαία Θέματα