Δ. Παπαδόπουλος «Θα πάμε πολύ γρήγορα γιατί αυτή είναι η εντολή του Σαββίδη και του Κατσαρή»


Ο Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ήταν ένα από τα μέλη της αντιπροσωπείας που βρέθηκαν χτες στη Βουλή για την ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης, για τη δημιουργία του νέου γηπέδου της ποδοσφαιρικής ομάδας. Μιλώντας στο «Metropolis fm 95,5» ανέφερε τα εξής: «Πήγαν όλα όπως τα είχαμε σχεδιάσει και όλα ψηφίστηκαν έτσι ακριβώς όπως είπαμε αν εξαιρέσουμε το ποτάμι το οποίο είπε «παρών» και δεν ψήφισε υπέρ. Δεν περιμέναμε από
το ποτάμι και ανθρώπους που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο όπως ο κύριος Ψαριανός να μην ψηφίσουν υπέρ».

Για τα επόμενα βήματα και την παρέμβαση της Πολιτείας: «Έχει τελειώσει το θέμα και πλέον το μπαλάκι πέφτει σε εμάς και την οικογένεια του ΠΑΟΚ αλλά να είναι σίγουρος ο κόσμος πως θα προχωρήσουμε για το καλό της ομάδας και της πόλης. Όπως είπα χτες, τώρα αρχίζουν όλα».

Το θέμα με τα επτά στρέμματα που είναι στο υπερταμείο: «Πιθανόν να προκύψουν πολλά θέματα γιατί η επιτυχία έχει πολλούς μπαμπάδες και θα θελήσουν κάποιοι να πουν ότι φρόντισαν για όλα. Αυτό που έχει αξία είναι ότι χθες με νομοθετική ρύθμιση τελείωσαν τα 29 στρέμματα και κάτι παραπάνω που παραχωρήθηκαν στον ΠΑΟΚ διότι δε θα μπορούσε να γίνει τίποτα άλλο εκεί. Παραχωρήθηκαν για να γίνει ένα γήπεδο στολίδι, ένα γήπεδο το οποίο δεν θα υπάρξει όμοιο του στην Ελλάδα, ένα γήπεδο από τα καλύτερα της Ευρώπης, ασφαλέστατο και τελευταίας τεχνολογίας που θα χαίρονται οι επόμενες γενιές του ΠΑΟΚ».

Τον Ερασιτέχνη και αν θα υπάρξει εταιρία ειδικού σκοπού για να προχωρήσει τις διαδικασίες: «Είναι η οικογένεια του ΠΑΟΚ που ασχολείται με αυτό το θέμα και θα γίνει σε συνεργασία όλων μας. Όσον αφορά την εταιρία ειδικού σκοπού πρέπει να γίνει γρήγορα γιατί έτσι λέει ο νόμος.Θα πάμε πολύ γρήγορα γιατί αυτή είναι η εντολή του Σαββίδη και του Κατσαρή. Είναι ένα γήπεδο το οποίο θα φτιάξουμε με δικά μας χρήματα και ιδιωτική πρωτοβουλία χωρίς χρήματα από την Πολιτεία».

Την πρόβλεψη της νομοθετικής ρύθμισης να ολοκληρώσουν εντός 4 χρόνων οι διαδικασίες: «Έτσι πρέπει να γίνει αλλά θα τρέξουμε πιο γρήγορα το θέμα».

Αν ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει το ξεκίνημα των έργων στην Τούμπα:«Θα διασφαλιστεί 100% το θέμα, όταν θα μπει η μπουλντόζα να κάνει το πρώτο σκάψιμο, θα είναι εξασφαλισμένα τα πάντα και θα μπορεί τίποτα να σταματήσει το έργο».

Αν θα χρειαστεί η συνδρομή της τοπικής αυτοδιοίκησης στα επόμενα βήματα: «Ο δήμαρχος και ο δήμος, η περιφέρεια και ο περιφερειάρχης είπαν ότι στέκονται δίπλα μας, αρωγοί στο τεράστιο έργο που θα συντελεστεί στην πόλη μας. Το νέο γήπεδο θα δώσει πνοή σε όλη την πόλη, σε όλη την Μακεδονία και θα αναβαθμιστεί όλη η Θεσσαλονίκη. Πρέπει το γήπεδο να έχει ευρωπαϊκές προδιαγραφές ώστε να φιλοξενηθεί ένας τελικός UEFA και γιατί όχι κάποια στιγμή να είναι και ο ΠΑΟΚ σε αυτόν. Όπως βλέπεται η ομάδα ρολάρει και η ομάδα έχει συνεχόμενες νίκες, χάνοντας μόνο μια φορά από την Τρίπολη και αντιμετωπίζοντας μεγαθήρια της Ευρώπης. Βαδίζουμε στα χνάρια μιας τεράστιας ελληνικής και ευρωπαϊκής πορείας. Ο ΠΑΟΚ γίνεται μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα».

Για τις θέσεις εργασίας που θα προκύψουν: «Ο πρόεδρος δίνει δουλειά σε κόσμο, προσφέροντας κοινωνικό έργο. Άνθρωποι του βεληνεκούς του Ιβάν Σαββίδη δε θέλουν να ακούγονται και μιλούν με φιλανθρωπικές πράξεις».
Keywords
Τυχαία Θέματα