'Χυλόπιτα' έφαγαν τα... Όσκαρ από τον Kevin Hart

Ζητείται νέος παρουσιαστής/τρια. Πληροφορίες εντός.

Ο ηθοποιός και κωμικός Κevin Hart αποχώρησε από την παρουσίαση της φετινής Απονομής των Βραβείων Όσκαρ λόγω κάποιων υποτιμητικών δημοσιευμάτων που είχε κάνει μεταξύ των ετών 2009 και 2010.

"Μόλις με πήρε τηλέφωνο η Ακαδημία και πρακτικά μου είπαν, ‘Kevin, ζήτα συγγνώμη για να δημοσιεύματα σου, διαφορετικά θα αναγκαστούμε να βρούμε άλλον οικοδεσπότη’",

εξήγησε ο Hart μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram. "Λέω για τα tweets μου από το 2009 και 2010".

Ο ηθοποιός αρχικά σκέφτηκε να μην ζητήσει συγγνώμη, λέγοντας ότι "έχει ξαναμιλήσει γι'αυτό στο παρελθόν".

"Η ενέργεια που χρειάστηκε για να βρεθούν αυτά τα παλιά tweets θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να βρεθεί η απάντηση στα ερωτήματα που έχουν γίνει εδώ και πολλά χρόνια", συνέχισε ο Hart. "Γεμίζουμε το ίντερνετ με trolls και τα επιβραβεύουμε. Εγώ δεν θα κάνω κάτι τέτοιο".

Ο κωμικός ζήτησε συγγνώμη στον λογαριασμό του στο Twitter αν και αποφάσισε να αποχωρήσει από παρουσιαστής, λέγοντας ότι δεν θέλει να γίνει η παραπλάνηση από την τελετή.

"Ζητάω ειλικρινά συγγνώμη από την κοινότητα LGBTQ για τα αναίσθητα λόγια του παρελθόντος", έγραψε.

Ο Hart θα ήταν μέλος της μεγάλης λίστας από κωμικούς που δέχτηκαν τον ρόλο του οικοδεσπότη, με τους πιο πρόσφατους να να είναι οι Jimmy Kimmel, Chris Rock, Neil Patrick Harris, Ellen DeGeneres, Seth MacFarlane και πολύ συχνά ο Billy Crystal.

Να υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα φέτος, η Ακαδημία ανακοίνωσε μια νέα κατηγορία, αυτή της Καλύτερης Δημοφιλούς Ταινίας, αν και αμέσως μετά ανακοίνωσε πως η εν λόγω κατηγορία δεν θα προστεθεί στην επερχόμενη Τελετή, μιας και χρειάζεται να γίνουν περαιτέρω συζητήσεις με τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών κι Επιστημών.

H 91η Απονομή των Βραβείων Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2019.

IGN Greece Ο Kevin Hart θα υποδεχτεί τη μεγάλη τελετή των Όσκαρ Τελικά δεν θα προστεθεί ακόμα η κατηγορία Best Popular Film στα Όσκαρ Αλλάζει η Τελετή Βραβείων των Όσκαρ για χάρη του κοινού

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα