Χτύπησε κόκκινο η ένταση!

Σε φουλ ρυθμό η σημερινή (13/4) προπόνηση της Ξάνθης εν όψει της σημαντικής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ιδαίτερα υψηλής έντασης ήταν η σημερινή (13/4) προπόνηση του ΑΟΞ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για το πρωτάθλημα της Super League. Ο Μίλαν Ράσταβατς έδωσε το τέμπο στους παίκτες του, βάζοντάς τους στο κλίμα της ερχόμενης αναμέτρησης.

Για την Ξάνθη το
παιχνίδι με την ομάδα των Ιωαννίνων είναι κρίσιμο από βαθμολογικής άποψης, στην προσπάθεια που κάνει να πιάσει θέση στην πρώτη πεντάδα της τελικής κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα της μεγάλης κατηγορίας. Ως εκ τούτου, όλοι είναι πολύτως προσηλωμένοι στο στόχο της νίκης, κάτι που ζήτησε από την αρχή της εβδομάδας ο Σέρβος τεχνικός του ΑΟΞ.

Το ευχάριστο για τον τελευταίο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών παικτών. Ο μοναδικός που δεν υπολογίζει είναι ο Δημοσθένης Μπαξεβανίδης, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα θα γίνει αύριο το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ ΑΟΞ αναφέρει: «Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. συγχαίρει την ΕΠΣ Ξάνθης, τον Ενωσιακό προπονητή Απόστολο Κουτρουλό και όλους τους ποδοσφαιριστές της Μεικτής ομάδας Παίδων της Ξάνθης για την σπουδαία επιτυχία της κατάκτησης της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων. Τα «παιδιά» μας υπερέβαλλαν εαυτούς, χαρίζοντάς μας, χαρά και ελπίδα για το μέλλον του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου και όχι μόνο. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και κάθε επιτυχία στο μέλλον!»
Keywords
Τυχαία Θέματα