Χρυσικόπουλος: «Συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια»

Στο ίδιο μήκος κύμματος με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου, ο Λίνος Χρυσικόπουλος, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, απέδωσε την ήττα από τη Νεπτούνας (15/11, 82-69) στη Λιθουανία στο κακό πρώτο δεκάλεπτο της ομάδας του και στον τραυματισμό του Μαργαρίτη, ενώ μίλησε και για το τι πρέπει ο «Δικέφαλος» να κάνει μετά από αυτό το αποτέλεσμα

Αρχικά, τόνισε για την αναμέτρηση, που ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Basketball Champions League:
«Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ, τα οποία μας κόστισαν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα σε αυτόν τομέα έπαιξαν ρόλο οι απουσίες των Βαγγέλη Μαργαρίτη και Ousman Krubally. Το ματς ξέφυγε στο πρώτο δεκάλεπτο και παρά το γεγονός ότι στο υπόλοιπο ματς ήμασταν βελτιωμένοι, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Και συνέχισε: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια. Μόνο έτσι θα επανέλθουμε άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Ακόμη, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο γήπεδο (σ.σ. υπήρχαν φίλοι του ΠΑΟΚ και στην έδρα της Νεπτούνας) εκ μέρους όλης της ομάδας, αν και για άλλη μια φορά δεν καταφέραμε να τους δώσουμε χαρά».
Keywords
Τυχαία Θέματα