Χριστοβασίλης «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα..»

Αισιόδοξος για μια καλή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα στη νέα σεζόν αλλά και έτοιμος για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα λόγω της επικείμενης – όπως την περιμένει κι ο ίδιος – αναδιάρθρωσης, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλης, στην επίσημη πρεμιέρα της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας του «Αγιαξ της Ηπείρου» μετά τον Αγιασμό που τελέσθηκε, μίλησε για τους στόχους της επόμενης περιόδου, αλλά και το ζήτημα του Ισπανού φορ
Πέδρο Κόντε.

«Πιστεύω ότι αυτή τη χρονιά τα πράγματα θα είναι καλύτερα για την ομάδα μας. Συμπληρώσαμε τις περισσότερες μεταγραφές, ώστε η ομάδα μας να έχει τον χρόνο να προετοιμαστεί και να τη βρει το ξεκίνημα στην καλύτερη κατάσταση.
Βέβαια υπάρχουν κάποια προβλήματα, διότι υπάρχουν ακόμα ομάδες χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο αυτή τη στιγμή και έχουμε και την πίεση της Κυβέρνησης που θέλει να μειώσει τις ομάδες σε 12. Επομένως οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες για να δούμε πόσες ομάδες θα πέσουν και με πόσες θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Ο ίδιος θεωρεί πως η ομάδα είναι έτοιμη ή σχεδόν έτοιμη καθώς παραμένει μετέωρη η παρουσία του Πέδρο Κόντε :

«Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι έτοιμη να ξεκινήσει την προετοιμασία. Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Πέδρο Κόντε, δεν ξέρουμε αν θα αποχωρήσει από την ομάδα ή όχι. Το συμβόλαιό του είναι σε ισχύ, εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα, αλλά όπως ξέρετε είναι θέμα εξαγοράς του συμβολαίου του.
Το κακό είναι ότι μπορεί να γίνει κάτι ανά πάσα στιγμή, από την 1η Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου. Θα περιμένουμε μερικές μέρες ακόμα και αναλόγως θα κρίνουμε αν πρέπει να φέρουμε ένα ακόμα σέντερ φορ, ώστε για παν ενδεχόμενο να είμαστε καλυμμένο…» τόνισε, ξεκαθαρίζοντας πως ο Πέδρο Κόντε θα φύγει από την ομάδα, σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, ΜΟΝΟΝ με εξαγορά της ρήτρας του

«Όπως κάθε χρονιά ξεκινάμε να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και από εκεί και πέρα θα δούμε. Αν πέσουν 4 ή 6 ομάδες, θα είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα και γι’ αυτό κάναμε τις μεταγραφές φέτος τόσο γρήγορα, για να είμαστε έτοιμοι».

Ο Γιώργος Χριστιβασίλης συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια από την ανάμειξή του με τα διοικητικά της ΠΑΕ έχοντας την ομάδα στα χέρια του και νιώθει βέβαιος πως το μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερο.
Keywords
Τυχαία Θέματα