Χριστούγεννα στην Ξάνθη

Την Παρασκευή (29/12) ολοκληρώθηκε το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά που διοργάνωσε για 8η διαδοχική χρονιά η Xanthi FC στο αθλητικό της κέντρο, στα Πηγάδια, με τη συμμετοχή τμημάτων Ακαδημιών των ομάδων του Μακεδονικού, της Αγ. Άννας Βόλου, του Άρη Θεσσαλονίκης, της Ακαδημίας Τούμπας, του Ολυμπιακού
Κομοτηνής, του ΠΑΟΔ, των Shooters Academy, του ΠΑΟ Θεσσαλονίκης, της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, του ΑΠΟ Θεσσαλονίκης, του Ορφέα Ξάνθης, του Ηρακλή Ζυγού, του Απόλλωνα Ξάνθης, της ΑΠΟ Ξάνθης και της διοργανώτριας Xanthi FC.

Στην τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών της θρακιώτικης ομάδας, Περικλής Καλογιάννης, ευχαρίστησε τους νεαρούς αθλητές για τη συμμετοχή τους, τους γονείς τους για την διαρκή στήριξη στα παιδιά τους και φυσικά τις ομάδες που έλαβαν μέρος κι εμπιστεύθηκαν για ακόμη μία χρονιά τη διοργάνωση της Xanthi FC.
Όλες οι ομάδες πήραν αναμνηστικούς επαίνους συμμετοχής κι αυτές που ξεχώρισαν τα σχετικά κύπελλα.

Συγκεκριμένα:
α. Κατηγορία Παιδικού: 1ος Απόλλων Ξάνθης, 2η Xanthi FC, 3ος Ορφέας Ξάνθης.
β. Κατηγορία Προπαιδικού: 1η Αγ. Άννα Βόλου, 2ος Ολυμπιακός Κομοτηνής, 3ος ΠΑΟΔ.
γ. Κατηγορία Junior: 1η Xanthi FC, 2ος ΠΑΟΔ, 3η Αγ. Άννα Βόλου.
Και φέτος υπήρξαν οι βραβεύσεις στους παίκτες που ξεχώρισαν ως πρώτοι σκόρερ: ο Βουλγαρίδης του Ορφέα Ξάνθη στο Παιδικό, οι Κωστούλας και Ζαρείφης της Αγ. Άννας Βόλου στην κατηγορία Προπαιδικού και ο Μακρίδης της Xanthi FC στην κατηγορία Junior.
Βραβεύτηκαν οι MVP: Αχτσέλης του ΠΑΟΔ στην κατηγορία Παιδικού, Μεμέτογλου του ΠΑΟ Θεσσαλονίκης στην κατηγορία Προπαιδικού και Κεφαλάς των Shooters Academy στην κατηγορία Junior.

Βραβεύτηκαν και οι καλύτεροι τερματοφύλακες: Πιπιλιάρας της Αλεξάνδρειας Ημαθίας στην κατηγορία Παιδικού, Καλόγηρος της Αγ. Άννας Βόλου στην κατηγορία Προπαιδικού και Πάλης της ΑΠΟΞ στην κατηγορία Junior.
Keywords
Τυχαία Θέματα